Ahmet Türk ve Orhan Sarıbal’dan kardeşlik türküleri söylediler
14.02.2021 22:30Karantinatv'de Necdet Saraç'ın sunduğu "Barış çok mu uzak" başlıklı programda konuşan görevden alınan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski milletvekili Ahmet Türk ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal programın sonunda kardeşlik türküleri söylediler.

Karantina TV tarafından geçilen Televizyonda bir ilk: Ahmet Türk ve Orhan Sarıbal’dan kardeşlik türküleri söylediler... video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Televizyonda bir ilk: Ahmet Türk ve Orhan Sarıbal’dan kardeşlik türküleri söylediler.... videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.
Utku Caner dedi ki;
2021-02-15 09:10:45
Bravo size, alkış. Onların "Kardeşlik"ten anladığını çok iyi biliyoruz. Emperyalist ABD'nin petrol bekçileri, bölücü, bebek katilleri. Ve siz de onları sevgi ve barış böceği olarak lanse edin.