Aegean seyahat acenteleri için özel bir portal başlattı

Aegean seyahat acenteleri için özel bir portal başlattı

ABONE OL
15:26 - 28/01/2022 15:26
Aegean seyahat acenteleri için özel bir portal başlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Partnerleri ile birlikte “Ege’de yeni bir çağın önünü açan” yenilikçi uygulamalar geliştiren Aegean Havayolları satış elemanlarının çok önemsiyor.

Bu anlayışla seyahat satış elemanların sorularının çoğuna yanıt almak, diğer hizmet ve duyurulardan haberdar olmak için Yunan havayolu Eagean Havayolları acenteler için bir portal kurdu.

Uzmandan uzmana köprü 

Bu portal uzmanlar tarafından uzmanlar için geliştirildi. Havayolu ürünleri, promosyonlar, hizmetler ve politikalar hakkında en son bilgiler dahil olmak üzere temel seyahat bilgilerini acenteler kolaylıkla burada bulabilecekler.

Seyahat satış elemanları ayrıca ger türlü soru ve başvuruları çevrimiçi olarak göndererek ve hızlı bir şekilde yanıt alacaktır. Ayrıca, Ege Merkezi, havayolu ile hizmet iyileştirmesi için önerilerede bu portal üzerinden açık olacak.

Eagen’a göre, gelecekte yeni bilgi veritabanı satış ve havayolu arasındaki odak noktası olacak ve iletişim akışını yönlendirecek ve iletişimi kolaylaştıracak.

Yedi dilde hizmet sunacak olan ‘Aegean Hub’ adlı portalı kullanmak isteyen satış elemanlarının bir kez kaydolması ve bir profil oluşturması yeterli olacaktır.

CEO Dimitrios Gerogiannis, yaptığı açıklamada, “birçok şirket gibi Ege’nin de bir dönüşüm sürecinde olduğunu ve pandemi sonrası döneme ‘rekabet gücümüzü ve müşteri deneyimini artırmak için’ iyi hazırlanmak istiyoruz.” dedi. Resim: © Aegean Airlines

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.