Accor’un dünya CEO’su: Müşteriler daha fazla gerçeklik ve duyu istiyor

Accor’un dünya CEO’su: Müşteriler daha fazla gerçeklik ve duyu istiyor

ABONE OL
12:21 - 23/12/2021 12:21
Accor’un dünya CEO’su: Müşteriler daha fazla gerçeklik ve duyu istiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Bazen, “Pandemiden önce artırılmış konaklama alanında lider grup olma sürecine giren Accor, bu dönüşüm ile iş ve oyun alanlarını kapsayan bütünsel bir marka ekosistemine dönüştürdü. Salgın yalnızca, artırılmış misafirperverlik vizyonumuzun Covid-19 pandemisinden önceki mevcut eğilimlerle uyumlu olduğunu gösterdiğini ve konaklamaya ek olarak, yerel halka yönelik yeni hizmetlerimiz ve deneyimlerimiz, müşteri ihtiyaçlarını karşılamanın ve performansı iyileştirmeye devam etmenin en iyi yolu oldu. Bu aynı zamanda iş misafirperverliği (ev ofis yerine bir otelde veya ortak çalışma alanında çalışmak), yiyecek ve içecek, yaşam tarzı ve refah konularını da içeriyor. “ALL (Accor Live Limitless)” ile dünyanın en çekici yaşam tarzı sadakat programına da sahibiz” dedi.

Bazin, söyleşinin devamında gelecek beş yıl içinde müşterilerin özellikle yerel deneyimler yoluyla daha fazla özgünlük ve anlamlılığın yanı sıra daha sıra dışı deneyimler arayacaklarını ve genel olarak, daha tatmin edici, sağlıklı yaşam ve zindelik için yoğun bir eğilim göstereceklerini söyledi ve şöyle devam etti.

“Bu nedenle yaşam tarzı segmentimizin gelişimini hızlandırıyoruz. Ve hibrit toplantılar için “Wojo”, “Hotel Office”, esnek B2B ofis çözümleri ve “ALL Connect” gibi iş yeri çözümlerini güçlendirdik. Bu, günümüz çalışma modellerinin evrimi ile uyumludur. Sürdürülebilir seyahatin artan önemini de görüyoruz. İnsanlar karbon ayak izlerini azaltacak sorumlu bir seyahat yolu arıyorlar.”

“Accor, sürdürülebilir değer yaratmaya şimdiden güçlü bir şekilde bağlı ve ekonomik ve sosyal bir faktör olarak sorumluluğumuzu yerine getirmek istiyoruz.“

“Accor’un otel markaları şimdiye kadar Ekonomi, Orta Sınıf, Premium ve Lüks segmentlerine ayrılmıştı.”

“Ennismore’un satın alınmasıyla Accor, yaşam tarzı markaları için kategoriler arası bir birim oluşturacak.”

“Yaşam tarzı, sektörümüzde en hızlı büyüyen alanlardan biri oldu ve bu trendin devam edeceğine inanıyoruz. Ennismore oluşumunun tamamlanmasıyla, dünyanın önde gelen yaşam tarzı markaları portföyünü oluşturuyoruz. Bu markaların olağanüstü tasarımı, eklektik F&B, eğlence ve gündelik hizmet ile güçlü bir DNA’sı var. Ennismore, kendi tasarım stüdyosuna ve benzersiz F&B ve eğlence seçeneklerine sahip olacak.”

“Hazır apartman / rezidans segmenti ve uzun süreli konaklama otelleri, Covid-19 pandemisini izleyen trendlerden yararlanıyor: hem iş hem de eğlence sektörlerinde artan gereksinimleri karşılayan karma kullanımlı mülklere duyulan ihtiyaç büyüyor. Birçok kişi uzaktan çalışmaya devam etmek eğiliminde, bu nedenle insanlar hem kalabilecekleri hem de çalışabilecekleri bir konaklama yeri arıyorlar.”

Otel çalışanları sektörü terk etti:

“Otel çalışanlarının yüzde 25’inin pandemi sırasında başka endüstrileri keşfettikten sonra geri dönmeyeceğini tahmin ediyoruz. “ Resim: © Global Tourism Forum

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.