Accor: 2022’de işte bu Rixos’ları ve diğer 300 oteli açacak

Accor: 2022’de işte bu Rixos’ları ve diğer 300 oteli açacak

ABONE OL
16:33 - 18/01/2022 16:33
Accor: 2022’de işte bu Rixos’ları ve diğer 300 oteli açacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Accor Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Sébastien Bazin, “2022’de açılacak olan 300’den fazla yeni otel ve resortla, dünya çapındaki birçok sadık misafirimizin her birinin bir sonraki yolculuklarına ilham verecek benzersiz bir yer bulacağından eminiz” dedi.

2022 Dünya Futbol Şampiyonası için Katar’da arka arkaya muhteşem otel açılışları

Accor, Katar ve bölgedeki Rixos portföyünü yeni Rixos Doha Qetaifan, Suudi Arabistan’da Rixos Obhur Jeddah ve Dubai, BAE’de Rixos Jewel of the Creek ile genişletecek.

Rixos açıklarıma ek olarak Accor, Raffles Doha ve kardeş mülkü Fairmont Doha, Suudi Arabistan’ın Asher Vadisi’ndeki Banyan Tree AlUla ve Fairmont La Marina Rabat-Salé dahil olmak üzere bölge genelindeki diğer yeni mülklerini de piyasaya sürecek.

The Raffles London ile Eski Savaş Ofisi yeni Yaşam ve Lifestyle Merkezine dönüşecek.

Accor’a göre, 120 oda ve süit, 85 rezidans ve on bir restoran ve bar ile London’un yeni gözdedir olmaya aday tarihi Eski Savaş Ofisi’ndeki proje, Raffles’ın bu yıl açılması planlanıyor. Tarihi binanın dönüşümünde artık son aşamaya gelindi.

Avrupa’da ayrıca Sofitel Barcelona Skipper, Mercure Amsterdam North, Ibis Styles St. Margrethen İsviçre, Mercure Hotel Başkanı Lecce ve M Gallery Cagliari Palazzo Tirso, İtalya’nın açılışları da planlanıyor. Şirket merkezinin bulunduğu Paris’te otel grubu, 2022’de M Gallery Issy-les-Moulineaux Domaine de la Reine Margot ve Greet Paris Vincennes’i açacak.

Kuzey Amerika’da yeniden hareketlendi

Atlantik ötesinde, Kuzey Amerika kıtanın ilk Raffles Oteli’nin açılışını dört gözle bekliyor. Back Bay semtindeki 35 katlı Raffles Boston Back Bay Hotel & Residences, 146 konaklama birimi, 147 konuk odası ve bir sky bar ve altı restoran ve bar sunuyor.

Accor’un 2022’deki bir diğer önemli pazarı ise Rusya. Bu nedenle şirket, Novotel Moscow ComCity, ibis Styles Kogalym Russia ve Mövenpick Resort ve Spa Anapa Miracleon dahil olmak üzere çeşitli yeni destinasyonlarla portföyünü ülke çapında genişletmek istiyor.

Danimarka’da pazara giriş

Accor, Kuzey Avrupa bölgesinde de ilk otelini Danimarka’da açacak. Kopenhag’ın eteklerinde bulunan Ibis Styles Orestad Danish, grubun bu İskandinav ülkesine pazar girişinin temel taşını oluşturuyor.

Lider yaşam tarzı markalarını büyütmeye devam edilecek

Yaşam tarzının küresel konaklama endüstrisinin en hızlı büyüyen segmentlerinden biri olmasıyla Accor, Ennismore ile ortak girişimi aracılığıyla Mondrian, SLS, The Hoxton, Morgans Originals ve Mama Shelter gibi lider yaşam tarzı markalarını büyütmeye devam etmeyi planlıyor. Bu kategoride planlanan açılışlar aşağıdaki otelleri içerir: Çin’deki ilk Mondrian, Hong Hong Kowloon – kesintisiz liman manzarasına sahip 324 odalı bir mülk.  Resim: © Accor

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.