AC Milan Serdar Taşçı’yı istiyor
Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından VfB Stuttgart’ta forma giyen Alman milli takımının oyuncusu Serdar Taşçı, daha fazla gol atmak istediğini söyledi.
VfB Stuttgart’ın ligde VfL Bochum’u 2-1 yendiği karşılaşmada son dakikada galibiyet golünü atan Serdar, Bundesliga’nın resmi internet sayfasında yer alan röportajında, gol atmanın güzel bir duygu olduğunu belirterek, ”Daha fazla gol atmak istiyorum” dedi.
AC Milan’ın kendisiyle ilgilendiğinin hatırlatılması üzerine de Serdar, bunu kendisinin de duyduğunu ve gururlandığını, ancak Stuttgart’ta kendisini çok iyi hissettiğini ve 2010 yılına kadar da bir sözleşmesi olduğunu kaydetti.
(A.A) Erbil BAŞAY – Evren AYDEMİR
ALMANYA
08 Haziran 2026ALMANYA
08 Haziran 2026ALMANYA
08 Haziran 2026ALMANYA
08 Haziran 2026ALMANYA
08 Haziran 2026ALMANYA
08 Haziran 2026ALMANYA
08 Haziran 2026
1 M. Ali Han: Chemnitz maçına çıkmayabiliriz
2 Johann Sebastian Bach’ın şehri Leipzig’de futbol şöleni
3 Çek galibiyeti sokaklara döktü
4 A Milli Futbol Takımı’nın Dünya Kupası’na katılması Berlin’de coşkuyla kutlandı
5 Trabzon’daki şiddete Fenerbahçe’den sert tepki; Ali Koç’tan “Olağanüstü Genel Kurul’da ligden çekilebiliriz” mesajı