ABD'den Lübnan'daki vatandaşlarına uyarı

ABD'den Lübnan'daki vatandaşlarına uyarı

ABONE OL
08:28 - 04/01/2020 08:28
ABD'den Lübnan'daki vatandaşlarına uyarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD’nin Beyrut Büyükelçiliği, Lübnan’daki vatandaşlarına, bölgede ve Irak’ta yaşanan olaylardan dolayı ‘dikkatli olma’ çağrısında bulundu.

ABD’nin Beyrut Büyükelçiliği, İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin Irak’ta öldürülmesine ilişkin, Lübnan’da yaşayan ABD vatandaşlarına çağrıda bulundu.

Açıklamada, ABD vatandaşlarından, son gelişmelerden haberdar olmaları için elçiliğin sitesinin yanı sıra yerli ve uluslararası basın yayın organlarını takip etmeleri istendi.

Açıklamada, ABD vatandaşlarına Lübnan’daki Batılıların uğrak yerlerinde “uyanık ve tedbirli olmaları” uyarısında bulunuldu.

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani, dün Bağdat Havalimanı’nda ABD saldırısı sonucu yaşamını yitirmişti.

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.