ABD planına karşı gösterilerde 41 Filistinli yaralandı

ABD planına karşı gösterilerde 41 Filistinli yaralandı

ABONE OL
19:00 - 29/01/2020 19:00
ABD planına karşı gösterilerde 41 Filistinli yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD’nin sözde barış planının protesto edildiği gösterilerde İsrail güçlerinin saldırısı sonucu 3 Filistinli gerçek mermiyle yaralandı. Yaralı sayısı 41’e yükseldi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın sözde barış planına karşı gösteriler sırasında Ramallah yakınlarında 3 Filistinli İsrail güçlerince gerçek mermiyle vuruldu. Filistin Sağlık Bakanlığı’nın açıklamasına göre bir kişi göğsünden vuruldu. Üç kişinin de durumu stabil.

Trump’ın “Yüzyılın planı” olarak adlandırdığı sözde barış planına karşı eylemlerde toplam 41 kişi yaralandı. Yaralıların çoğunluğu biber gazından dolayı yaralanırken bir kişi de başına plastik mermi isabet etmesi sonucu Nablus’ta hastaneye kaldırıldı.

GENEL GREV ÇAĞRISI

Beytüllahim’de sendikalar bugün itibariyle genel grev ilan ettiler. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas dün yaptığı konuşmada “Trump, Kudüs satılık değil. Haklarımız satılık değil. Komplo anlaşmanız geçmeyecek” demişti.

 

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.