ABD İMAMHATİPLİDEN KORKMUYOR MU?

ABONE OL
15:16 - 01/05/2021 15:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Sene 2019 ve Bilal Erdoğan “dünyaya “sesleniyor;

“İsrail, bugün Türkiye’den korkuyor; çünkü işin başında imam hatipli milliler var “

Hani darbe denemesi yapmıştı ya cemaat, hani cemaatin kadrolarının çoğu İmam hatipliydi ya işte ondan birkaç sene sonra söyledi bu sözleri.

Neredeyse Cumhuriyeti yıkacak ve ülkeyi karanlığa gömecek kadrolardan bence de İsrail korkmalıydı! Devletin içine sızmışlardı ordusundan yargısına kadar.

Fakat Bilal beyin bilmediği bir şey açıklayacağım sizlere. İmam hatipli kadroların bir kısmı   Memleketi yıkacaksa içerden yıkar. İçeriye sızar, içinden yıkar! Kime sızmışsa o korkacak kısacası.

Hatta bizde darbeyi denediler ve başarıya ulaşmak üzereler. Bahsettiğimiz imam hatipliler siyaset için makam mevki için Memleketine karşı savaşanlardır. Okulunu bitirip vatan için hak yemeden çalışanlar üzerine alınmasın. Fakat torpille işe yerleşmişlerse, zamanı geldiğinde onlardan da ülkesine saldırması istenebilir!

Gerekirse bazı imamlar gider İsrail’e, giyer Yahudi kıyafetlerini sızar içeriye. Yüz sene sonra işi biter İsrail’in. Belki o kadarda sürmez.

20 senedir bahsettiğin kadroların yönettiği bir ülkenin düştüğü durumu herkes görüyor. Ekonomi iyi değil. Hastalığa aşı satın alıp kısa sürede vatandaşa bile dağıtamıyorsunuz. Maskeyi paramızla alıyoruz, eldiven fiyatları uçmuş. Yönettiğiniz ülkenin durumu bu! Bu kadroların başarısından korkan yok.

İsrail korkmuyor…

ABD zaten hiç oralı değil…

Sizin kötü yönetiminiz neticesinde Memlekete karşı edilen lafların savunucusu biz olmak istemiyoruz. Vay ABD şunu demiş hükümetin yanında dur, vay İsrail bunu demiş tek vücut olalım. Söyletme arkadaş! Ekonomiyi düzelt, borca muhtaç bırakma Memleketi, kimsede sana karşı konuşamasın. 20 yıldır baştasınız, dünya devletlerinden duymadık laf kalmadı. Konuşana değil, konuşturana bakacaksınız.

İhale alınırken biz yokuz, işe torpille adam alınırken biz yokuz, belediyeler tanıdığa parsel satarken biz yokuz ….

Yurt dışından bir laf geldi mi “Tek vücut olalım “.

Olmuyor bu işler!

Neyse şimdi Bilal beye bir lafım var;

Sizin ekonomide filan başarılı olup ta dış güçlere korku salacağınız yok. Al imam hatipli üç beş arkadaş gidin İsrail’e. Ufaktan başlayın kadrolara sızmaya. Tabi ki Yahudi gözükerek. Yavaş yavaş. Önce okuldaki kadrolar, sonra askeriye yargı filan. Neyse bana tek tek yazdırmayın işte bizde nasıl olmuşsa öyle. Sonra anayasa değiştirecek kadar bir sayı ile giriyorsunuz İsrail meclisine. Gel sonra hepimiz alkışlayalım seni. En fazla 20 senede korkması gerektiğini öğrenir İsrail.

Papaz filan artık ne kılığına girerseniz.

Gerçi AKP genel başkanı babanı dinlemiş olsan sende düşünebilirdin bu planı!

Ne demişti AKP başkanı Recep Tayyip Erdoğan “Bu mücadeleyi iktidara getirme noktasında, gerekirse papaz elbisesi bile giyerim”

Gidin içeriden yıkın arkadaş, dışarıdan olmuyor bu işler!

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (2)
    • Mert

      Aylardır yıllardır Türkiye gibi bir ülkede AKP yüzünden neleri konuşuyoruz. Hayallerler uzaya sert inişler yapıyoruz, kanatlanıp uçuyoruz, dünyanın kıskanacak atılımlar yapıyoruz. İşsizlik, açlık, yokluk, sefalet, fakirlik çöplerden konteynerden, pazar yerinde yerden çürükleri toplamak almış başını gidiyor.
      Başımıza gelen tüm bu belalar musibetler, 19 yıl öncesinde DİN, İMAN diye başımıza getirdiğimiz siyasetçiler uğrunadır.

      İnsanlardan bazıları Allah´tan başkasını Allah´a denk tanrılar edinir de onları Allah´ı sever gibi severler. İman edenlerin Allah´a olan sevgileri ise (onlarınkinden) çok daha fazladır. Keşke zalimler azabı gördükleri zaman (anlayacakları gibi) bütün kuvvetin Allah´a ait olduğunu ve Allah´ın azabının çok şiddetli olduğunu önceden anlayabilselerdi. (Bakara 2:165)

      Yanıtla
      +0
      -0
    • Mert

      Yani illa AKP yandaş Nagehan Alçı mı bu haberi vermesi gerekiyor du?
      https://www.haberturk.com/yazarlar/nagehan-alci/3059369-2023-e-dogru-yol-ayriminda-bir-turkiye
      Bu mesajdan şunu anladım.
      Nagehan Alçı dahil olmak üzere demek istiyor ki, Artık insanlar Tayyip putunu kırmaya karar vermişler görünüyor..

      Yanıtla
      +0
      -0