ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Paris’te Temaslarda Bulunuyor

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Paris’te Temaslarda Bulunuyor

ABONE OL
13:27 - 16/11/2020 13:27
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Paris’te Temaslarda Bulunuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu Avrupa ve Ortadoğu turunun ilk durağı Fransa’da. Pompeo, Fransa’da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’la biraraya geliyor. Toplantıda ekonomi ve güvenlik konuları masada olacak.

Pompeo ayrıca Paris’teki terör saldırılarında hayatını kaybedenler adına yapılan bir törene de katıldı.

Terör konusunda küresel tehditlerin konuşulacağı temaslarda Macron’un yanısıra Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian da yer alacak.

Pompeo, Paris’in ardından İstanbul’a geçecek ve burada Fener Rum Patriği Bartholomeos’la biraraya gelecek. Pompeo’nun açıklanan programında Türk yetkililerle herhangi bir görüşme yer almıyor.

ABD Dışişleri Bakanı, Türkiye’nin ardından Gürcistan, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Suudi Arabistan’a geçerek devlet ve hükümet başkanları ve dışişleri bakanlarıyla biraraya gelecek.

VOA tarafından geçilen ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Paris’te Temaslarda Bulunuyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Paris’te Temaslarda Bulunuyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ABD Dışişleri Bakanı Pompeo Paris’te Temaslarda Bulunuyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.