'ABD bir İranlı komutanı daha öldürmeye çalıştı'

'ABD bir İranlı komutanı daha öldürmeye çalıştı'

ABONE OL
15:04 - 11/01/2020 15:04
'ABD bir İranlı komutanı daha öldürmeye çalıştı'
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD ordusunun İranlı General Kasım Süleymani’nin öldürüldüğü gün Yemen’de bir başka üst düzey İranlı komutanı daha öldürme girişiminde bulunduğu ancak başarısız olduğu ileri sürüldü.

ABD ordusunun İranlı General Kasım Süleymani’nin öldürüldüğü gün Yemen’de bir İranlı komutana daha suikast girişiminde bulunduğu öne sürüldü.

VOA’da yer alan habere göre, isimlerinin açıklanmaması koşuluyla konuşan ABD’li yetkililer, ordunun düzenlediği bir hava operasyonunda İran Devrim Muhafızları bünyesindeki üst rütbeli komutanlardan Abdülrıza Şahlai’nin hedef alındığını ancak bunun başarılamadığını söyledi.

Yetkililer, hem Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani hem de Şahlai’nin onaydan geçen askeri hedefler listesinde yer aldığını belirtti. 

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.