AB 6 Ülkeyi Daha ‘Riskli Ülkeler’ Sınıfından Çıkardı Listede Türkiye Yok

AB 6 Ülkeyi Daha ‘Riskli Ülkeler’ Sınıfından Çıkardı Listede Türkiye Yok

ABONE OL
13:26 - 16/06/2021 13:26
AB 6 Ülkeyi Daha ‘Riskli Ülkeler’ Sınıfından Çıkardı Listede Türkiye Yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Avrupa Birliği diplomatları, birliğin 6 ülkeyi daha Corona virüsü salgını nedeniyle riskli ülke sınıfından çıkarma kararı aldığını belirttiler. 6 ülke arasında Türkiye bulunmuyor.

AB üyesi ülkelerin büyükelçileri bugün yaptıkları toplantıda 6 ülkenin daha riskli ülkeler sınıfından çıkarılmasına karar verdi. Ancak resmi verilere göre düşen vaka sayılarına rağmen Türkiye, bu 6 ülke içerisinde yer almadı.

Alınan karar uyarınca ABD, Arnavutluk, Lübnan, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Tayvan seyahat için riskli ülkeler sınıfından çıkarıldı. Listeye Hong Kong ve Macau’nun mütekabiliyet şartıyla dahil edilmesi kararlaştırıldı.

Önümüzdeki günlerde Avustralya, İsrail, Japonya, Yeni Zelanda, Ruanda, Singapur, Güney Kore ve Tayland’ın da riskli ülkeler sınıfından çıkarılması bekleniyor.

VOA tarafından geçilen AB 6 Ülkeyi Daha ‘Riskli Ülkeler’ Sınıfından Çıkardı Listede Türkiye Yok haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. AB 6 Ülkeyi Daha ‘Riskli Ülkeler’ Sınıfından Çıkardı Listede Türkiye Yok haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan AB 6 Ülkeyi Daha ‘Riskli Ülkeler’ Sınıfından Çıkardı Listede Türkiye Yok haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.