Rusya’da Bir Okula Düzenlenen Silahlı Saldırıda 9 Kişi Öldü

Rusya’da Bir Okula Düzenlenen Silahlı Saldırıda 9 Kişi Öldü

ABONE OL
10:55 - 11/05/2021 10:55
Rusya’da Bir Okula Düzenlenen Silahlı Saldırıda 9 Kişi Öldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Rusya’nın Kazan şehrinde bir okula düzenlenen silahlı saldırıda 9 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Olaya ilişkin ajanslardan çelişkili bilgiler gelmeye devam ediyor. Bazı kaynaklar silahlı saldırının iki genç tarafından düzenlendiğini belirtirken bazıları da saldırının bir kişi tarafından yapıldığını öne sürüyor.

RIA Haber Ajansı, saldırının silahlı bir kişi tarafından yapıldığını bu kişinin yakalandığını bu sırada okul binasında bir de patlamanın duyulduğunu belirtiyor. Saldırının kim tarafından ve ne amaçla yapıldığına dair henüz bir ayrıntı bilinmiyor.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde okul önüne park etmiş güvenlik güçlerine ait araçlarla sağa sola koşuşturan insanlar görülüyor. Bazı görüntülerde okul binasının camlarının kırıldığı ve dış kısımda bir yıkıntı olduğu göze çarpıyor.

VOA tarafından geçilen Rusya’da Bir Okula Düzenlenen Silahlı Saldırıda 9 Kişi Öldü haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Rusya’da Bir Okula Düzenlenen Silahlı Saldırıda 9 Kişi Öldü haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Rusya’da Bir Okula Düzenlenen Silahlı Saldırıda 9 Kişi Öldü haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.