Alman genç Hatay’ a geldi, şifa buldu

Alman genç Hatay’ a geldi, şifa buldu

ABONE OL
13:39 - 09/08/2020 13:39
Alman genç Hatay’ a geldi, şifa buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Mehmet Tanlı

Almanya’da uzun yıllardır gözlerinden rahatsız olan 29 yaşındaki Simon Budde , Hatay’ da sağlığına kavuştu.

Gözlerindeki Kornea hastalığı nedeniyle tam net göremeyen Hamm’ lı Simon Budde Antakya Özel Defne Hastanesinde Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Sezai Helvacı tarafından gerçekleştirilen başarılı cerrahi operasyon sonrasında sıkıntılarından kurtuldu.

Hastalık hakkında bilgilendirmelerde bulunan Op. Dr. Sezer Helvacı,’’ Kornea Gözün en ön bölümünde bulunan damarı olmayan saydam bir yapıdır.  Göze gelen ışığı odaklayan ve gözü dış etkenlerden koruyan bir doku parçasıdır. Kornea ne zaman bozulur? Onun saydamlığı ya doğuştan, genetik kökenli veya sonradan geçirilen travma, enfeksiyon veyahut ta cerrahi bir operasyon sonrasında bozulabilir. Kornea saydam değilse görme kalitesi, düşer, azalır. ’’ dedi.

Cerrahi müdahale öncesi biraz tedirgin olduğunu söyleyen Kick Boks ve Fitnes Antrenörü Simon Budde ‘’ şu an yüzde yüz görüyorum. Bundan dolayı da son derece mutluyum. Bundan dolayı önce Dr. Sezer Helvacı’ ya daha sonrada bana Dr. Helvacı’ yı tavsiye edip refakat eden arkadaşım Güney Tanlı’ ya ve Hatay’ da beni i ağırlayan Güney’ in akrabası olan tüm Süner ailesine teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

Simon Budde Türkiye ve Hatay izlenimlerini ise ‘’ Türkiye inanılmaz güzel bir ülke, çok misafirperver ve sıcak insanlar. Hatay çok kültürlü, tarihi ve güzel bir şehir.  Yemek kültürü, mutfağı benim çok hoşuma gitti. Gözlerinde aynı sıkıntıları olan çekinmeden Hatay’ a gelip tedavilerini Sayın Dr. Helvacı’ya yaptırmalarını herkese tavsiye ederim, Tedavi Ücreti olarak ta Almanya’dakilerle kıyasladığımızda çok daha uygun’’ dedi.

 

 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.