Nürnberg’de sağlık semineri

Nürnberg’de sağlık semineri

ABONE OL
17:46 - 30/03/2021 17:46
Nürnberg’de sağlık semineri
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bavyera Türk-Alman Tabipler Birliğinin düzenlediği “11. Doktor-Hasta Semineri” büyük ilgi gördü. Etkinlikte, Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz’de hazır bulundu.

Almanya’da, Bavyera Türk-Alman Tabipler Birliğinin düzenlediği “11 inci Doktor- Hasta Semineri”, “Çeşitli Bakış Açılarından Nedeni Bilinmeyen Ateş” adı altında Nürnberg Sheraton Carlton Otelinde yapıldı. Yoğun ilgi gören seminerde başta, Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Serdar Deniz olmak üzere çok sayıda Türk ve Alman dinleyici hazır bulundu.

Takdire Şayan Çalışmalar

Tabipler Birliği Başkanı Dr. İsmail Baloğlu’nun selamlama konuşmasının ardından söz alan Başkonsolos Serdar Deniz, Tabipler Birliği’nin çalışmalarının takdire şayan olduğunu söyledi. Deniz, iki yıl önce kaybettiği babasının eczacı, annesinin de yüksek hemşire olduğunu vurgulayarak, ailem benim de doktor olmamı istedi, ama ben diplomat oldum dedi.

Giriş ve ikram ücretsizdi

Sunuculuğunu Dr. Müzeyyen Ünsal-Krıcı’nın yaptığı seminerde, Dr. Werner Kraupa „ Acil Servisteki Karın Ağrısı ve Ateş Başvuruları „ Doçent Doktor Christian R. Löhberg, „ Kadın-Doğumunda Görülün Ateşli ve Enfeksiyöz Hastılaklar  „ Dr. Gert Reutter-Simon „ Ailesel Akdeniz Ateşi „ ve Dr. Müzeyyen Ünsal Kırıcı ‚da „Bağışıklık Yetmezlikte Aşı „ konularında izleyici Türkçe ve Almanca ayrı ayrı grafiklerle bilgilendirdiler. Ücretsiz olan seminerde, izleyicilere Türk mutfağının eşsiz yiyecekleri ikram edildi.

ha-ber.com / Taner Tüzün / Nürnberg

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.