3 şehirde 216 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

3 şehirde 216 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

ABONE OL
08:50 - 08/03/2019 08:50
3 şehirde 216 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Van Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kar nedeniyle Bahçesaray’da 2, Başkale’de 29, Muradiye’de 6 ve Saray ilçesinde 5 mahallenin yolu kapandı.

Karla mücadele ekipleri, yol açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Karayolları 11’inci Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, sorumluluk alanlarındaki tüm yolların açık olduğu belirtildi.

Bitlis ve Muş

Bitlis İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ümit Kurtkan, il genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle 34 köye ulaşım sağlanamadığı, ekiplerin bu yolların açılması için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Muş’ta kar ve tipi nedeniyle il genelinde 140 köy yolunun ulaşıma kapandığı, İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin yol açma çalışmasına başladığı bildirildi. 

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde karla mücadele ekipleri yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Sivas’ta 47 köye ulaşım sağlanamıyor

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilçelerden Gürün’de 25, İmranlı’da 6, Şarkışla’da 5, Altınyayla’da 3, Doğanşar’da 3, Gemerek’te 3 ve Akıncılar’da 2 olmak üzere 47 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor. 

Karla mücadele ekipleri, kapalı yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.

AA ( Anadolu Ajansı ) tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.