10. Uluslararası Resort Turizm Kongresi Dijital Yapılacak

10. Uluslararası Resort Turizm Kongresi Dijital Yapılacak

ABONE OL
13:45 - 01/11/2020 13:45
10. Uluslararası Resort Turizm Kongresi Dijital Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya’da her yıl Dünya, Türkiye ve Antalya turizminin paydaşlarının katıldığı ve turizm sorunlarının ele alındığı Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nin 10’ncusu ilk defa dijital gerçekleştirilecek.

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) tarafından yapışan açıklamada, 26 Kasım 2020 tarihinde Antalya’dan internet ortamında naklen yayınlanacak kongrenin ana teması ‘’Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği’’ olarak belirlendi.

Pandemi sürecinde ikini dalganın yaygınlaştığı bir dönemde turizmin mevcut durumu, kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları 10. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde ele alınacak.

AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yağcı yaptığı açıklamada, 2020 yılını zor bir dönem olarak geçiren turizm sektörünün 2021 yılı hazırlıklarına başladığını bildirdi. Yağcı, şunları kaydetti.

‘’Sadece ülkemizin değil, dünyanın tüm önemli destinasyonlarını da etkileyen pandemi sorunu 2021 yılının da belirleyicisi olacak. Bu etkinin ne zamana kadar süreceğinin ve ne yönde ilerleyeceğinin öngörüsü, turizm sektöründe stratejilerin çok planlı olarak ilerlemesini gerektiriyor. Misafir talep ve beklentileri değişiyor. Satış ve pazarlama stratejilerinin son gelişmeler ışığında yeniden planlanması, yeni pazarlar geliştirilmesi önem taşıyor. Koronavirüs sonrası turizm sektöründe dijitalleşmenin hızlanacağı da beklentiler arasında yer alıyor.’’

Turizm ve seyahat endüstrisinde beklentilerin, sorunların ve çözüm önerilerinin ele alınacağı 10. Uluslararası Resort Turizm Kongresi, Türkiye ve Dünya turizm endüstrisinin önemli paydaşlarını bir araya getirecek.

Kongrede, Easyjet CEO’su Johan Lundgren, RTK Ceo’su Thomas Bösl, Denizbank Ceo’su Hakan Ateş, FVW Direktörü Klaus Hildebrandt, Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır konuşmacı olacak.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.