DOLAR

32,3834

0.18%
EURO

35,0000

-0.26%
ALTIN(gr)

2.324,44

0,23%
BİST 100

9065.34

0,23%
Türkiye`yi de Erdoğan’ı da batıracaklara

Türkiye`yi de Erdoğan’ı da batıracaklara

ABONE OL
10:02 - 22/12/2021 10:02
Türkiye`yi de Erdoğan’ı da batıracaklara
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

International Press (IP) tarafından geçilen Türkiye`yi de Erdoğan’ı da BATIRACAKLAR! | Yeni Ekonomi Modeli tutar mı? | Ekonomist Atilla Yeşilada haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Türkiye`yi de Erdoğan’ı da BATIRACAKLAR! | Yeni Ekonomi Modeli tutar mı? | Ekonomist Atilla Yeşilada haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (2)
  • Mert

    Ayrıca Allah şöyle der;
    ”Allah size, emanetleri mutlaka ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emreder. Allah size ne güzel öğütler veriyor. Şüphesiz Allah her şeyi işitmekte, her şeyi görmektedir.”(Nisa 58)

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Mert

    Bana bak Atilla Yeşilada’mısın yoksa Yeşilçay’mısın. Ben aylardır yıllardır secdelerde Rabbime; ”Nice memleketleri, baskı zulüm ve işkence ile temel hak ve hürriyetleri, Allah yolunu, Allah yolundaki faaliyetleri engellerken yok ettik. Geride, damları çökmüş, duvarları yıkılmış harabeler, terkedilmiş susuz kuyular, ıssız kalmış ulu saraylar bıraktılar.” (Hac 45) kendi kelamı olan ayetin adaletinin tecelli ettiğini görmek istiyorum diye yalvarıp yakarırken. Sizde oradan batıracaklar diye söz etmiş olmanız kabul edilebilir değil. Zira; Allah, ”Allâh akıllarını husni isti’mal etmiyenleri o pislik içinde bırakır.” (Yunus 100)

    Yanıtla
    +0
    -0