Rusların da Ana Sorunu Yoksulluk Ve Yolsuzluk

Rusların da Ana Sorunu Yoksulluk Ve Yolsuzluk

ABONE OL
11:32 - 15/03/2021 11:32
Rusların da Ana Sorunu Yoksulluk Ve Yolsuzluk
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Levada Center anket kuruluşu tarafından geçen  hafta  yayınlanan bağımsız bir ankete göre, Ruslar ülkelerinin ana sorunu  olarak en çok yükselen fiyatları görüyor.

Son birkaç artan  enflasyon şeker, ayçiçek yağı ve makarna gibi temel emtiaların fiyatlarını artırdı ve bunun üzerine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i fiyatları sınırlandırmak için acil durum önlemleri almaya çağırdı.

Anketin yayınlanmasından kısa bir süre önce, Rus hükümeti gıda ve diğer ürünler üzerinde daha sıkı fiyat kontrolleri yapılacağını duyurdu.

Yapılan ankete göre bu artan fiyatlar Rusların dörtte üçüne endişe veriyor.

Rusların yüzde kırkı  ülkenin temel sorunlarından biri olarak yoksulluğu işaret ederken, yüzde 39’u ise yolsuzluğun büyük sorun  olduğunun altını çizdi .

Levada anketinin ilerleyen kısımlarında, yanıt verenlerin% 36’sı en çok işsizlikten , yüzde 26’sının da sınıf bölünmesinden endişe duyduklarını söyledi.

Rusya’da son  yıllarda sosyal ve ekonomik konulara yönelik endişeler çift haneli rakamlara kadar düşerken, yolsuzluk endişeleri artarak altı yıl öncesi yüzde 24’ten bu yıl yüzde  39’a yükseldi.

2018’de, Levada’nın yanıt verenlerinin daha yüksek bir kısmı artan fiyatlar konusundaki endişelerini dile getirirken, yanıt verenlerin çoğu, artan yaşam maliyetinden Putin’i sorumlu tuttuklarını söyledi.

Levada araştırması 18-24 Şubat tarihleri ​​arasında 50 bölgeden 1.601 Rus katılımcı ile gerçekleştirdi.

TOUREXPI tarafından geçilen Rusların da Ana Sorunu Yoksulluk Ve Yolsuzluk haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Rusların da Ana Sorunu Yoksulluk Ve Yolsuzluk haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Rusların da Ana Sorunu Yoksulluk Ve Yolsuzluk haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.