Norbert Fiebig: Sektör çözüm bulamazsa bindiği dalı keser

Norbert Fiebig: Sektör çözüm bulamazsa bindiği dalı keser

ABONE OL
10:19 - 01/11/2021 10:19
Norbert Fiebig: Sektör çözüm bulamazsa bindiği dalı keser
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

DRV Başkanı Norbert Fiebig, bu yıl Yunanistan’da gerçekleştirilen Almanya Seyahat Endüstrisi Kongresi ana konu olarak iklim değişikliğini masaya yatırdı.

Fiebig, Yunanistan’a gelen Alman turizmcileri ekolojik sorumluluğa çağırdı.

DRV Başkanı Norbert Fiebig, Yunanistan’daki DRV yıllık kongresinde yaptığı konuşmada, “iklimin korunması herkesi ilgilendirmeli. Ayrıca sektörümüzün plastik yerine cam şişeler, her odada ayrılma olasılığı sunan çöp kutuları bulundurması gibi yapması gereken özel yaklaşımlar var.

Zor zamanları geride bıraktık, ancak bizleri zorlayacak sorunlar halen önümüzde, ‘Pandemi Krizi’nin üstesinden gelinmesine yardımcı olduk, şimdi de geleceğin şekillendirilmesine de aktif ve yapıcı bir şekilde yardımcı olacağız” dedi.

Sektörün bir şeyler yapması gerekiyor

Sözlerine devam eden Fiebig, „Akdeniz ülkelerinde 50 dereceye varan sıcaklıklar, orman yangınları ve Almanya’daki sel felaketleri karşısında ‘Böyle devam edemezdik’. Sektörümüz, iklim açısından nötr bir seyahat imkanı ve alt yapısı sağlamalı, özellikle seyahat anında ve transfer sırasında oluşan CO2 emisyonları en hassas konu. Emisyonları azaltmak için bu konuyu devamlı olarak gündemde tutmalıyız”, dedi.

Konferansa katılanlara seslenen Fiebig, “Sektör çözüm bulamazsa bindiği dalı keser” diyerek durumun aciliyetine ve önemine vurgu yaptı. Resim: © DRV

 

TOUREXPI tarafından geçilen DRV Başkanı Norbert Fiebig: Sektör çözüm bulamazsa bindiği dalı keser! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. DRV Başkanı Norbert Fiebig: Sektör çözüm bulamazsa bindiği dalı keser! haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan DRV Başkanı Norbert Fiebig: Sektör çözüm bulamazsa bindiği dalı keser! haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.