DOLAR

32,5602

0.21%
EURO

34,9891

-0.04%
ALTIN(gr)

2.442,24

0,26%
BİST 100

9716.77

0,26%
MATSO 7 bin üyeyi telefonla arayarak sorunlarını belirledi

MATSO 7 bin üyeyi telefonla arayarak sorunlarını belirledi

ABONE OL
21:54 - 23/11/2020 21:54
MATSO 7 bin üyeyi telefonla arayarak sorunlarını belirledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş,  pandemi sürecinde kurduğu ekip ile 7 bin üyeyi telefonla arayarak sorunlarını dinledi.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, pandemi sürecinin başından itibaren ve ikinci dalgaya kadar üyelerinin sorunlarını dinlemek ve bu sorunları TOBB ve hükümete iletmek amacıyla 10 kişilik Telefon Ekibi kurdu.

Başkan ve telefon ekibi 7 bin üyeyi tek tek arayarak sorunlarını belirleyip dinlerken 17 meslek grubu ile internet ortamında görüşmeler gerçekleştirip sorunları sürekli gündemde tutmayı başardı.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, pandemi dönemi başladıktan sonra komisyon kurarak üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirtti. Boztaş, şunları kaydetti.

‘’Üyelerden gelen tüm talep, sorun ve önerileri üyelerin sorunlarını 5 maddede özetleyerek bir rapor haline getirdik. Raporu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu aracılığı ile ilgili mercilere ilettik. Raporun ardından üyelerin talep, sorun ve önerilerini almak, üyelerin yanında olmak amacıyla yeniden video konferans yöntemi toplantılar düzenledik. Bu toplantıları 17 grupta bulunan üyeler ile gerçekleştirip tamamladık.’’

Yeniden üyelerden talep ve önerilerini aldıklarını, bunları tekrar TOBB ve Bakanlıklar ile ilgili kurum ve kuruluşlara iletileceklerini ifade eden Boztaş, ‘‘Her zaman üyelerimizin yanında olarak onların sesi olmaya devam edeceğiz. İstişare toplantılarımızla sorunları, talepleri, görüş ve önerilerinizi aldık. Şimdi bu talepleri rapor haline getirerek yeniden ilgili makamlara aktaracağız’’ dedi.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.