KÜLLİYE`DE BİR GÜN

ABONE OL
11:26 - 23/10/2020 11:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Eşkıyalar bir gün, iki vadi arasında, bir düğün konvoyunun önünü  keser, herkesi arabalardan indirir,

Reis emir verir!!!

Üzerlerinde ne kadar altın varsa hepsini alın der, gelin ortaya atılır reis bey lütfen, bu benim düğünün misafirlerimize dokunmayın, benim altınlarımı; paralarımı alın der.

Tabi reisin emri kesindir, tüm altınları toplatır, ikinci bir emir daha verir tüm kadınları soyun der, gelin yine atılır, reis bey lütfen onlar benim misafirim dokunmayın der, reis dinler mi tüm kadınlar soyarlar, üzerlerinde sadece iç çamaşırları kalır. Bir üçüncü emir daha gelir, bu soygundur ganimetten herkes payını alması gerek, kadınlara tecavüz edebilirsiniz der, gelin yine atılır, reis bey; reis bey onlar benim misafirim lütfen onlara dokunmayın, bana istediğinizi yapa bilirsiniz der. Bu arada yaşlı bir kadın devreye girer, yeter kız oruspuluğun lüzumu yok, herkes cezasına razı olsun der. Yani Külliyede bir gece kalmaya razı olur kaşarlı.

Seksen darbesinde polisler bir evi basar, ne kadar kitap dergi varsa hepsini toplarlar.

Duvarda olan ak saçlı sakalı bir resim polisin birinin dikkatini çeker. Bu adam kim diye sorar, öğrenciler korkusundan Karl Marx diyemez, öğrencinin biri ortaya atılır dedem der.

Polis resme bakar, hadi kimseden utanmıyorsunuz, babanız; anneniz sizleri okuyun diye şehirlere yoluyor, Sizde anarşistlik yapıyorsunuz, hadi kimseden utanmıyorsunuz, Karl-Marx’ın resmine bakarak şu nur yüzlü adamdandı mı utanmıyorsunuz der.

Promosyon, Saray, Külliye hadi kimseden utanmıyorsunuz, Allahtan da mı utanmıyorsunuz?

Ali Sönmez

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.