İstanbul Arabulucuk Konferansı Dijital Ortamda Yapılacak

İstanbul Arabulucuk Konferansı Dijital Ortamda Yapılacak

ABONE OL
11:17 - 16/09/2020 11:17
İstanbul Arabulucuk Konferansı Dijital Ortamda Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bu yıl 7. kez düzenlenecek olan İstanbul Arabuluculuk Konferansı, Corona virüsü salgını nedeniyle internet üzerinden yapılacak. Konferansın açılışını Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yapacaklar.

Türk Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Corona virüsü salgını nedeniyle konferansın dijital ortamda gerçekleşeceği ve bakanlığın Youtube sayfası üzerinden takip edilebileceği belirtildi. Oturumların 17 Eylül(yarın) tarihinde Türkiye saatiyle 13:15 ve 18:45 saatleri arasında takip edilebileceği ifade edildi.

Türkiye’nin hali hazırda BM, AGİT ve İİT bünyesinde Arabuluculuk Dostlar Grupları’nın eş-başkanlığını da yaptığı konferansa, BM, AGİT, Afrika Birliği ve IGAD (Hükümetlerararası Kalkınma Otoritesi) gibi uluslararası örgütlerden üst düzey yetkililer ve bu alanda tanınmış diğer uzmanlar katılacak.

VOA tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.