İspanya Başbakanı sonbahar yerine şimdi ilkbaharda başlar demeye başladı

İspanya Başbakanı sonbahar yerine şimdi ilkbaharda başlar demeye başladı

ABONE OL
14:57 - 23/01/2021 14:57
İspanya Başbakanı sonbahar yerine şimdi ilkbaharda başlar demeye başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İspanya’nın turizm bakanı, başbakan Pedro Sanchez’in sınırların sonbahara kadar kapalı kalabileceği uyarısına rağmen ülkenin baharda tatilcilere açılacağı konusunda ısrar etti.

İspanyol başbakana büyük tepki: İspanyol turizmcilerden başbakana kınama geldi.

İspanyol başbakanı uluslarası turizmin yeniden başlatılmasının İspanya nüfusunun yüzde 70’i aşılandıktan sonra ancak sonbaharda gerçekleşeceğini söylemesinden sonra turizmcilerden büyük tepki geldi.

Buna karşılık turizm bakanı Reyes Maroto dün yaptığı bir sunumda, ülkenin bahardan itibaren kademeli olarak açılacağı konusunda ısrar etti.

Moroto, “2021’de önceliğimiz, turizmi yeniden canlandırmak ve güvenli mobiliteyi mümkün olan en kısa sürede küresel ölçekte yeniden başlatmaktır, özellikle ilkbaharın sonunda ve yaz aylarında uluslararası seyahatlerin devam edeceğini ve yolcuların varış noktası olarak İspanya’yı seçeceğini umuyoruz” dedi.

Alman turizmciler daha umutlu olduklarını belirterek yapılan çalışmalar çerçevesinde 2021 Turizm sezonu için yeni bir “yeniden başlatma senaryosu“ uygulayacaklar.

Beş aşamalı bir model ile vaka durumları takipe alınacak ve turist hareketliliği için korona trafik ışığı sistemi uygulanacak.

Resim: AA

TOUREXPI tarafından geçilen İspanya Başbakanı sonbahar yerine şimdi ilkbaharda başlar demeye başladı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İspanya Başbakanı sonbahar yerine şimdi ilkbaharda başlar demeye başladı haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İspanya Başbakanı sonbahar yerine şimdi ilkbaharda başlar demeye başladı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.