DOLAR

32,4930

-0.16%
EURO

34,9812

0.39%
ALTIN(gr)

2.434,66

0,49%
BİST 100

9716.77

0,49%
İş dünyası da fiyatlarda güncelleme çağrısında bulundu

İş dünyası da fiyatlarda güncelleme çağrısında bulundu

ABONE OL
19:29 - 26/12/2021 19:29
İş dünyası da fiyatlarda güncelleme çağrısında bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, iş dünyasına ve MATSO üyelerine döviz kurlarındaki düşüş nedeniyle fiyatlarını aşağıya çekme çağırısında bulundu.

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, döviz kurlarındaki yükseliş nedeniyle fiyatlarda çok fazla artış yaşandığını ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ekonomik paketlerin ardından düşüşe geçtiğini anımsattı. Düşüşe geçen döviz kurları nedeniyle fiyatlarda güncelleme yapılması çağırısında bulunan Güngör şunları kaydetti.

‘’Döviz kurlarında beklenmedik şekilde hızlı bir yükseliş yaşanmıştı. Döviz kurlarındaki öngörülmeyen bu yükseliş ve buna bağlı risk puanları da eklenerek, bazı kalemlerde döviz artış oranlarının da üzerinde fiyat artışı yaşanmıştı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ekonomik paketlerin ardından böyle bir dönemi geride bıraktık. Manavgat iş dünyasına ve üyelerimize çağrıda bulunmak istiyorum. Mevcut koşulları kendi işlerimize adapte edip, kurlardaki gerilemeyi dikkate alarak fiyatlarımızı güncelleyelim, revize edelim.”

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.