İrlanda, dünyanın en güzel işi için başvuru kabul ediyor

İrlanda, dünyanın en güzel işi için başvuru kabul ediyor

ABONE OL
14:31 - 21/01/2021 14:31
İrlanda, dünyanın en güzel işi için başvuru kabul ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Issız ve güzel bir adada dinlenerek hayatını kazandırma rüyasını güdenler için harika bir iş imkanı var!

Kimsenin oturmadığı, ıssız fakat güzel „Great Blasket Adası“ için adada bulunan kahveye ve misafir odasına bakacak eleman aranıyor.

Bu işi „hayatınızın iş imkanı“ olarak sunan kahve ve „cottage“ sahibi Billy O’Connor ve eşi Alice Hayes, Blasket Adaları´nın en büyüğü olan „Great Blasket Adası“ için bir yıl boyunca adada bulunan kahve ve „cottage“ denilen küçük evlere bakacak olan birini arıyorlar.

Bu işe ya iki arkadaş ya da bir çift alınacak. Geçen yıl aynı iş için eleman almak isteyen O’Connor – Hayes çifti, toplam 40 bin başvuru aldı ve bu yıl daha da fazlasını bekliyorlar.

İnsanların bu adada tam bir yıl geçirmek istemeleri biraz şaşırtıcıdır. Ada, dinlenmek için son derece uygun bir yer olsa da ne elektrik mevcut ne de sıcak su. Bu haliyle daha çok dijital detoks yapıp iş hayatın stresinden kaçmak isteyenlere hitap eden bu adada, artı olarak bozulmamış ve çok çeşitli bir bitki ve hayvan hayatı bulunmakta.

Eski dönemlerde 175 kişi kadar insanın yaşadığı ada, en son 1953 yılında tamamen terk edilmiş olup ulaşım artık yakınlarda bulunan Dingle Yarımadası üzerinden sağlanmakta.

Link:

https://www.greatblasketisland.net/job/

https://www.greatblasketisland.net/

https://www2.ireland.com/de-de/destinations/experiences/wild-atlantic-way

https://www.blasketislands.ie/

https://www.dingle-peninsula.ie/

Resim: © obs/Irland Information Tourism Ireland/Chris Hill

TOUREXPI tarafından geçilen İrlanda, dünyanın en güzel işi için başvuru kabul ediyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. İrlanda, dünyanın en güzel işi için başvuru kabul ediyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan İrlanda, dünyanın en güzel işi için başvuru kabul ediyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.