İngilizlerde tatil rezervasyonu sarhoşluğu

İngilizlerde tatil rezervasyonu sarhoşluğu

ABONE OL
16:06 - 24/02/2021 16:06
İngilizlerde tatil rezervasyonu sarhoşluğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İngiltere başbakanı Boris Johnson´un kısıtlamaların kaldırılacağını açıklaması ile birlikte İngilizler seyahat acentalarına hücum etmeye başladı.

APA ve Reuters haber ajansları tarafından paylaşılan haberlere göre Easyjet rezervasyonların üçe katladıkları, tur operatörü TUI ise rezervasyonlarda yüzde 500 oranında artış kaydedildiğini açıkladılar.

İngiltere hükümetinin korona virüs ile mücadele için konulan kısıtlamaların aşamalı bir plan dahilinde kaldırılacağını bildirdikten sonra İngilizler hemen yaz tatili rezervasyonu yapmaya başladı. İngiliz turistlerin en çok gitmek istedikleri destinasyonlar arasında İspanya, Portekiz ve Girit Adası başı çekmekte.

İngiltere başbakanı Boris Johnson bu Pazartesi kısıtlamaların kaldırılmasına yönelik dört aşamalı bir plan açıkladı. Bu plana göre Haziran sonuna kadar kısıtlamaların neredeyse tümü kaldırılmış olacak.

Hisseler yükseldi

Bir yıldan beri neredeyse hiç çalışamamış olan havayolları ve tur operatörü şirketleri 2021 yaz sezonuna büyük ümitler bağladı. İngiltere hükümeti tarafından açıklanan iyi haberlere göre Londra Borsası´nda Easyjet hisseleri yüzde 9, IAG´nin ve TUI´nin hisseleri ise yüzde 6 olarak artış gösterdi.

TUI tarafından paylaşılan bilgilere göre İngilizler en çok İspanya, Yunanistan ve Türkiye otelleri için rezervasyon yapmak istiyor.

Resim: AA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.