*** ”Hadise favoriler arasında”

*** ”Hadise favoriler arasında”

ABONE OL
19:20 - 06/05/2009 19:20
*** ”Hadise favoriler arasında”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

”Hadise favoriler arasında”

Avrupa Yayın Birliği (EBU) Eurovision Şarkı Yarışması Başkanı Svante Stockselius, TRT’nin yarışmaya her yıl iyi performans sergileyen güçlü sanatçılar gönderdiğini belirterek, Türkiye’yi yarışmada temsil edecek Hadise’nin favoriler arasında gösterildiğini söyledi.

Stockselius, verdiği demeçte, Moskova’da 16 mayısta yapılacak finalde puanların ilk kez, yüzde 50’şer ağırlıkla tele-oylama ve jüri oylarıyla belirleneceğini ve bu sistemin gelecek yıllarda da devam ettirileceğini belirterek, bu sistemin yarışmaya katılan sanatçıların müziklerinin kalitesine göre sıralanmasına katkıda bulunacağına inandığını kaydetti.

Stockselius, Eurovision’a genelde her yıl ülkelerinde meşhur veya popüler olan sanatçıların katıldığını ancak gelecek yıl yarışmaya daha çok yerel değil, uluslararası üne sahip kişilerin katılımını sağlamaya çalışacaklarını belirterek, "Türkiye 2010’da Tarkan’ı yollarsa çok sevinirim" dedi.  

HADİSE EUROVISION’A SPOR YAPARAK HAZIRLANIYOR

Moskova’da yapılacak 54. Eurovision Şarkı Yarışması’na sayılı gün kala, Hadise de hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye’yi ”Düm Tek Tek” isimli şarkıyla temsil edecek Hadise, yarışmaya Moskova’nın en lüks spor salonlarından birinde spor yaparak hazırlanıyor. (A.A)

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.