Gezginler Kurban Bayramı’nda yurt dışı turlarına ‘GitmekLazım’ diyor

Gezginler Kurban Bayramı’nda yurt dışı turlarına ‘GitmekLazım’ diyor

ABONE OL
13:39 - 01/06/2022 13:39
Gezginler Kurban Bayramı’nda yurt dışı turlarına ‘GitmekLazım’ diyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Bu yıl için gezginlerin ilgisi ise “Tüm Turlar Dahil” konseptli yurt dışı turlarına yönelik oldu. Pandemi kısıtlamalarının uluslararası anlamda neredeyse tamamen kalkmasıyla birlikte yurt dışı turlarına ilgi artarken, gezginlerin Kurban Bayramı için en sık tercih ettiği destinasyonların başında Benelüx, İtalya, Balkanlar, İspanya, Küba ve Kore’den yer alıyor. Kurban Bayramı tatilini yurt içinde de değerlendirmek isteyen gezginler ise GitmekLazım’ın “Tüm Turlar Dahil” konseptiyle hazırladığı yurt içi tur paketlerini tercih ediyor.

Kullanıcıların yeni yerleri keşfetmesini sağlayan yapısı, sosyalleşme uygulamaları ve kullanıcılara ekonomik anlamda katkı sağlayan ‘Papel’ sistemiyle gezginleri seyahate çıkmaya davet eden GitmekLazım.com’da kullanıcılar Kurban Bayramı turlarına büyük ilgi gösteriyor. Pandemi nedeniyle uluslararası seyahatlerde söz konusu olan kısıtlamaların neredeyse tamamen kalkmasının ardından gezginlerin “kurban bayramı turları” odağında erken dönemden başlayarak araştırmalar yapmaya başlaması ise ilginin önümüzdeki günlerde daha da artacağına işaret ediyor. Yıl boyunca farklı sezonlara ve özel günlere özgü tur paketleri hazırlayan GitmekLazım.com ise bu kapsamda gezginlerin arayışlarına en iyi şekilde yanıt vermek üzere “Tüm Turlar Dahil” konseptiyle Kurban Bayramı’na özel tur paketlerini sunuyor.

Güncel bilgiler ışığında, “Tüm Turlar Dahil” konseptiyle düzenlenen ve gezginlerden ilgi gören yurt dışı turları arasında Benelüx, İtalya, Balkanlar, İspanya, Küba ve Kore yer alıyor. Gezginlerin tatil dönemini yurt içinde değerlendirmek üzere tercih ettiği turlar arasında ise Mardin, Urfa, Kapadokya ve Doğu Karadeniz turları bulunuyor.

GitmekLazım’da seyahat anlayışı gezginler için yeni bir boyuta taşınıyor

Konuyla ilgili olarak görüşlerini dile getiren GitmekLazım.com Yönetici Ortağı Serdar Şahin “Tüm dünyada seyahat özlemi hiç olmadığı kadar yoğun. Seyahat kısıtlamalarının ortadan kalmasıyla gezginler turlarını büyük bir iştahla planlamaya başladılar. Özellikle 2022 yılı itibarıyla gezginlerin arama trendlerini de araştırdığımızda dikkat çekici verilerle karşılaşıyoruz. Yılın her tatil dönemi için yoğun bir seyahat planı ve rezervasyon söz konusu olmakla beraber yalnızca “kurban bayramı turları” şeklinde yapılan arama hacmi geçtiğimiz yılın aynı dönemiyle karşılaştırıldığında yüzde 240 oranında bir artış söz konusu. Biz de bu veriyle de örtüşecek şekilde; keşfetmeyi ve sosyalleşmeyi bir arada sunan GitmekLazım.com olarak kullanıcılarımızın Kurban Bayramı turlarımıza yoğun ilgi gösterdiğini görüyoruz. Bu ilginin altında yatan iki önemli motivasyon noktası bulunuyor. Bunlardan birincisi GitmekLazım.com’un sunduğu “Tüm Turlar Dahil” konsepti. Bu konseptimizle seyahat deneyimini bambaşka bir seviyeye çıkartarak kullanıcılarımızın tur boyunca ekstra maliyetle karşılaşmamasını, ekstra turlar ve pek çok avantajla unutamayacakları bir keşif imkânı sunuyoruz. Öne çıkan bir başka noktaysa kullanıcılarımızın turlarda “seyahat” kavramına yönelik olarak benzer bakış açısına insanlarla tanışabilme, sosyalleşebilme ve güzel dostluklar kurabilme imkânı. GitmekLazım’ın içerisinde bulunan sosyalleşme imkanlarıyla kullanıcılarımız gerek tura çıkmadan önce gerekse tur dönüşü güzel dostluklara sahip oluyor.”

Keşfetmeyi ve sosyalleşmeyi bir araya getirmek amacı ile kurulan ve kendi geliştirdiği Papel Kazan sistemi ile kullanıcılarına ekonomik anlamda pek çok avantaj sağlayan GitmekLazım.com’un yurt içi ve yurt dışı Kurban Bayramı turlarına https://www.gitmeklazim.com/kurban-bayrami-turlariadresinden ulaşılıyor.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.