Türkiye’nin genç yeteneklerinden, 15 yaşındaki piyanist İlyun Bürkev’in Bonn Filarmoni Orkestrası eşliğinde Almanya turnesinin Nürnberg ayağında, Meistersingerhalle Konser Salonunda verdiği Beethoven Pur konseri büyük ilgi gördü.
Konser öncesi sanatçının annesi Neşe, babası Doğan ve ağabeysi Yunus Nürnberg Başkonsolosluk Konut binasında Başkonsolos Fatma Taşan Cebeci tarafından ağırlandılar.
Konseri, Türkiye’nin Nürnberg Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci’de takip etti. Cebeci, İlyun Birkev ‘in konserini, hayranlıkla takip ettik. Genç ve yetenekli yıldızımızla gurur duyduk şeklinde konuştu. Cebeci şöyle devam etti:
„İlyun Bürkev’i tebrik ediyoruz. Böylesine muhteşem bir performans için kendisini bir kez daha şimdiden Nürnberg’e bekliyoruz “dedi.
15 yaşındaki piyanist İlyun Bürkev’de „Önceleri hayalini kurduğum büyük salonlarda vermiş olduğum konserler sonrası ayakta alkışlanmayı hiç beklemiyordum. Çok gurur verici “dedi.
ALMANYA
6 saat önceALMANYA
7 saat önceALMANYA
7 saat önceGÜNCEL
7 saat önceALMANYA
10 saat önceALMANYA
12 saat önceALMANYA
12 saat önce