*** Ezeli rekabet 100 yaşında

*** Ezeli rekabet 100 yaşında

ABONE OL
16:08 - 17/01/2009 16:08
*** Ezeli rekabet 100 yaşında
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Ezeli rekabet 100 yaşında

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabetin 100. yıl dönümünde, her iki kulüp de internet sitelerinde yaptıkları açıklamalarda centilmenlik mesajları verdi

Futbol branşında ilk kez bundan tam 100 yıl önce, 17 Ocak 1909’da karşı karşıya gelen ezeli rakipler, 100. yıl dönümünü kutladıkları bugün, anlamlı mesajlar yayınladı.

Galatasaray Kulübü’nün internet sitesinin açılış sayfasında, 1909’da yapılan ilk maçın fotoğrafı yayınlanırken, fotoğrafın üzerindeki yazıda, ”Türk futbol tarihinin akışını belirleyen bu ezeli rekabetin ve ebedi dostluğun 100. yılı şerefine bu fotoğrafı gururla yayınlarken, ‘İyi ki varsın ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Fenerbahçe’ diyoruz” denildi.

Fenerbahçe Kulübü’nün internet sitesinin açılış sayfasında da aynı şekilde, ilk maçın fotoğrafının yer aldığı mesajda da özetle ”Birlikte daha nice yüz yıllar karşılaşmayı umduğumuz, tüm sportif faaliyetlerde galip gelenin daima sevgi ve barış olması dileklerimizle Fenerbahçe Spor Kulübü olarak ezeli rakip, ebedi dostumuz Galatasaray Spor Kulübü’ne en içten sevgi ve saygılarımızı sunarız” şeklinde ifadelere yer verildi. (A.A) 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.