Eurowings, İngiltere piyasasına girecek

Eurowings, İngiltere piyasasına girecek

ABONE OL
14:06 - 05/03/2021 14:06
Eurowings, İngiltere piyasasına girecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Lufthansa´nın bünyesinde faaliyet gösteren Eurowings, ilk defa Mayorka Adası´nı İngiltere´deki Birmingham ile Manchester şehirlerine bağlayacak.

Almanya´da insanlar tatilden korkuyor, İngilizler ise tatile gitmek için sabırsızlanıyor. Sonuç? Alman havayolları şirketi Eurowings, İngiltere piyasasına girmeye karar verdi.

Bu kararını bir basın bildirisi ile açıklayan Eurowings, bundan böyle Mayorka Adası´ndaki bazı kendi tarihinde ilk defa olarak Mayorka ile İngiltere´yi birbirine bağlamak üzere kullanacak.

Mayıs sonundan itibaren Mayorka ile İngiltere arasında uçmayı planlayan Eurowings, ilk başta Mayorka ve Birmingham ile Manchester şehirleri arasında turist taşıyacak.

Bu planının en önemli sebebi İngiltere´deki insanların daha şimdiden 2021 yaz dönemi için rezervasyon yapmaya başladıkları, hatta bu konuda büyük bir talep oluşması. İngiltere başbakanı Boris Johnson planladığı açılma adımları ile ilgili konuşmasından hemen sonra, İngiltere´deki rezervasyonlar yüzde 600 artmaya başlamıştı.

Eurowings korona öncesinde Almanya ile Mayorka ve komşu adaları arasındaki en büyük hacimli havayolları şirketi olup bu yazda da Balear Adaları´nı Almanya´da, Avusturya´da ve İsviçre´de bulunan toplam 16 havalimanı ile bağlamayı planlıyor. Buna şimdi de Birmingham ve Manchester eklenecek. (Tourexpi)

Resim: © Eurowings

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.