Corendon Airlines´tan Erken Rezervasyon Kampanyası

Corendon Airlines´tan Erken Rezervasyon Kampanyası

ABONE OL
23:16 - 21/12/2021 23:16
Corendon Airlines´tan Erken Rezervasyon Kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Corendon Airlines “Erken Rezervasyon Kampanyası” başladı! 1 Nisan-31 Ekim 2022 tarihleri arasındaki uçuşlar için biletini hemen al, %25’e varan indirimlerle avantajlı uç! Erken Rezervasyon fiyatlarından yararlanmak icin son gün 31 Ocak 2022.

Yaz tatilini hayal etmeye başladın mı? Her daim güneş, ayaklarının altında sımsıcak kumlar, kristal berraklıkta bir deniz… Corendon Airlines’ın gittiği birbirinden güzel güneşli destinasyonlara hemen yerini ayırtabilir, tatiline indirimli fiyata uçabilirsin. Uçuş gününü heyecanla beklemekse en güzel kısmı!

Tatil Havayolu Corendon Airlines, 1 Nisan – 15 Haziran 2022 arası uçuşlarda %25, 16 Haziran – 31 Ekim 2022 arası uçuşlarda %15 erken rezervasyon indirimi sunmaya başladı. Biletini 31 Ocak 2022’ye kadar alanlar, Corendon Airlines’ın Almanya, Belçika, Hollanda, İngiltere, Avusturya, İsviçre, Danimarka ve Polonya ile Akdeniz’in en güzel tatil destinasyonları Türkiye, Yunanistan, İspanya, İtalya ve Portekiz arasındaki tüm uçuşlarından indirimli faydalanabiliyor.

Keyifli ve dinlendirici bir tatil için uçuşunu Corendon Airlines ile planlayanlar en avantajlı fiyatları yakalıyor. Ayrıca biletlerini gidiş ve dönüş olarak Corendon Airlines’tan alanlar ekstra %10 indirim daha kazanıyor.

Ayrıntılı bilgi ve biletler corendonairlines.com websitesinde ve yetkili seyahat acentelerinde sizleri bekliyor. Resim: © Corendon Airlines

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.