Corendon Aırlınes Uzun Bir Turizm Sezonu Bekliyor

Corendon Aırlınes Uzun Bir Turizm Sezonu Bekliyor

ABONE OL
15:24 - 18/03/2021 15:24
Corendon Aırlınes Uzun Bir Turizm Sezonu Bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Pandemi etkisiyle uzun zamandır tatilden uzak kalan Avrupalı turistin 2021 yaz sezonununu sonuna kadar değerlendireceğine inanan Corendon Airlines, bu talebin kış sezonuna da yansıyacağını öngörerek 2021-2022 kış sezonu için yoğun bir uçuş planı açıkladı. Almanya başta olmak üzere, İngiltere, Polonya, Avusturya, İsviçre, Hollanda ve Belçika’dan popüler kış tatili destinasyonları Türkiye, İspanya, Portekiz, Mısır veİsrail’e uçuşlar düzenleyecek olan Corendon Airlines, kış sezonunun potansiyeline inanarak uçuş ağına yeni destinasyonlar ekledi ve haftalık uçuş sayılarını arttırarak programını genişletti. Corendon Airlines ayrıca kış döneminde Avrupa’dan Türkiye’ye olan ilginin artacağını öngörerek Antalya ve İzmir gibi tatil destinasyonlarına ve Anadolu hatlarına düzenlediği direkt seferlere ara vermeden devam edecek.

Corendon Airlines Ticaret Direktörü Mine Aslan, Corendon Airlines’ın kış programı ile ilgili şunları söyledi. “CorendonAirlines’ın ana pazarı olan Avrupa ülkelerindeki tatil talebini gözlemlediğimizde, bu yaz, sezonun geçmiş yıllara nazaran daha da uzun süreceğini düşünüyoruz. Bu talep 2021 yaz sezonunu da aşıp 2021-2022 kış sezonuna tesir etmeye başlamış durumda. Her zamankinden daha yoğun bir kış sezonu için hazırlığa geçerek özellikle Türkiye ve Kanarya Adaları için yoğun bir uçuş programı hazırladık ve şimdiden ilgiyle karşılandığını görüyoruz.” şeklinde konuştu.

Yolcular, Anadolu’ya direkt uçmayı sevdi

Son üç senedir gurbetçi vatandaşların yaşadığı Avrupa şehirlerinden Anadolu’ya düzenlediği direkt uçuş sayılarını düzenli olarak artıran Corendon Airlines, kışın da hız kesmeden bu uçuşlara devam edecek. Anadolu hatlarının 12 ay devamlılığı için bu uçuşları hem Almanya çıkışlı hem de Türkiye’deki uçakları ile desteklediklerini anlatan Mine Aslan, “Almanya ve Hollanda’da yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız Anadolu’ya aktarmasız yani direkt olarak uçmak istiyor. Bizim de Avrupa’dan Zonguldak, Trabzon, Kayseri ve Gaziantep başta olmak üzere 8 Anadolu şehrimize düzenlemekte olduğumuz direkt uçuşlarımız kesintisiz devam edecek. Diğer yandan İzmir ve Antalya’ya hem turistik hem etnik seferlerimizin sayısını arttırırken kış sezonu boyunca Avrupa’dan Türkiye’ye haftada 110 uçuş gerçekleştiriyor olacağız.” diye belirtti.

Kanarya Adaları Geri Dönüyor!

Mine Aslan sözlerine şu şekilde devam etti. “CorendonAirlines olarak, kış döneminde, Avrupa bayraklı havayolumuz ile Avrupa içinde de yoğun bir şekilde uçuyor olacağız. Ana pazarımız olan Almanya’ da Türkiye kadar yoğun ilgi gören bir diğer destinasyon ise Kanarya Adaları. Almanya ve Avusturya pazarlarının yoğun ilgisi üzerine Kanarya Adaları’na bu kış daha önce hiç uçmadığımız kadar fazla uçacağız. Yine Polonya, Avusturya, Hollanda ve İsviçre çıkışlı Kanarya Adaları uçuşlarımız planlandı. Aynı bölgedeki Portekiz’in Madeira Adası’na ilk kez Almanya’nın 5 şehrinden direkt uçuş düzenleyeceğiz.”

Yeni Kış Destinasyonları:

Corendon Airlines, pandemi süresince kapalı olan Mısır’ın turistik destinasyonlarındaki rezervasyon hareketliliğine de cevapsız kalmayarak, bu yıl ilk kez Mısır’ da Sharm-el Sheikh’i ve İsrail’de Tel-Aviv’ i kış destinasyonu olarak sunuyor.

Corendon Airlines’ın kış 21-22 programı ile ilgili ayrıntılı bilgi için corendonairlines.com veya yetkili acenteleri ziyaret edebilirsiniz.

TOUREXPI tarafından geçilen Corendon Aırlınes Uzun Bir Turizm Sezonu Bekliyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Corendon Aırlınes Uzun Bir Turizm Sezonu Bekliyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Corendon Aırlınes Uzun Bir Turizm Sezonu Bekliyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.