Corendon 65 ülkeye uçuyor

Corendon 65 ülkeye uçuyor

ABONE OL
18:51 - 09/11/2021 18:51
Corendon 65 ülkeye uçuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bu yıl 65 ülkede 165 noktaya uçan ve uluslararası havayolu konumuna gelen Corendon Airlines, 2022 turizm sezonu hazırlıklarını sürdürürken Belçika ve Hollanda’nın önde gelen seyahat acenteleri ile Amsterdam’da bir araya geldi.

Avrupa’da yaşayan Gurbetçiler için sunduğu uçuşları her geçen gün artıran Corendon Airlines, 2022 turizm sezonunda Türkiye’ye daha fazla turist getirebilmek ve çeşitli ülkelerdeki turizm destinasyonlarına yolcu taşımak amacıyla Hollanda ve Belçika’da faaliyette bulunan seyahat acentelerini kendi grubunda yer alan Corendon Village Hotel Amsterdam’da bir araya getirdi.

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Hollanda ve Belçika’nın Corendon Turizm Grubu’nun kurulduğu dönemdeki ilk operasyon olduğunu ve bu bölgede önemli bir sektörel birikimleri bulunduğunu anımsattı.

Hollanda ve Belçika’da yaşayan Gurbetçi yolcular için Anadolu’ya direkt uçmanın öneminin de farkında olarak bu pazarlarda büyümeye devam edeceklerini belirten Karaer, şunları kaydetti.

‘’Geride bıraktığımız yaz sezonunda Avrupa’dan hem tatil destinasyonlarına hem de Anadolu’ya yaptığımız uçuşlarımıza yoğun talep oldu. Önümüzdeki kış ve devamındaki yaz sezonunda da bu talebin artarak devam edeceğini öngörüyoruz. Bu nedenle 2021-2022 kışı boyunca Hurghada ve Kanarya Adaları’na uçarken 2022 yazına da yeni bir destinasyon planlayarak Fas’ın (Morokko) 3 farklı noktasına uçuşlar sunduk. Bu uçuşlarımızın özellikle Belçika’da yaşayan etnik nüfusun da ilgisini çektiğini görüyoruz.”

Avrupa’nın farklı şehirlerinden Türkiye’nin 16 şehrine sunduğu direkt uçuşlar yoğun ilgi gören Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Karaer, 2022 uçuş programını tanıtırken acentelere özel sundukları yeni hizmetler ve kampanyalar hakkında da bilgi verdi.

Seyahat acenteleri, Corendon Airlines yönetimi ile yapılan görüşmenin son derece verimli ve başarılı geçtiğini, sunulan yoğun Anadolu programının kendilerinin ürün yelpazesine ve satışlarına büyük etkisi olacağını belirttiler.

Gazeteci, yazar ve şair Sunay Akın da Hollanda ve Belçika seyahat acenteleri buluşmasına renk kattı.

Corendon Airlines, 2021/2022 Kış sezonu boyunca, Hollanda ve Belçika’dan Türkiye’ye haftada 13 uçuş, 2022 yaz sezonunda ise haftada 35 uçuş düzenleyecek. Hollanda ve Belçika’da yaşayan Türklerin tercih ettiği Köln ve Düsseldorf havalimanlarından ise Anadolu’nun farklı şehirlerine haftada 100’den fazla uçuş gerçekleştirilecek.

Corendon Airlines, biletini gidiş ve dönüş olarak Corendon Airlines’tan alan yolculara ekstra yüzde 10 indirim sağlıyor. Ayrıca, Türkiye’ye uçuşlarında yolcularına Eco, Flex ve Premium olmak üzere 3 farklı bilet sınıfı seçeneği sunuyor.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.