Burhan Kul Uluslararası Türk Müziği Akademisi Berlin sınıfı 18 Mayıs’ta Lietzensee kenarındaki Kilise salonunda (Evangelische Kirchengemeinde am Lietzensee Herbartstraße 4-6 14057 Berlin) Türkiye ve Almanya sınıflarından katılacak yaklaşık 100 kişilik dev bir kadroyla vereceği konser hazırlıklarını sürdürüyorlar.
Akademi öğrencilerinin konser öncesi iki çalışma daha yaparak 18 Mayıs’ta Berlinli müzikseverlerin karşısına en iyi şekilde hazırlanmış olarak çıkacaklarını söyleyen Mehmet Kıratlı geçtiğimiz günler yaptıkları çalışma öncesi, “Her zamanki yerimizde, Kiezkultur’da Burhan Kul hocamızla çok keyifli ve verimli bir çalışma gerçekleştirdik. Konserimiz Gün be gün yaklaşıyor büyük konser, biz verimli bir şekilde Hazırlanıyoruz. 18 Mayıs’ta tüm Berlinli müziksever dostlarımızı konserimize bekliyoruz.
Bu konsere Almanya ve Türkiye’nin çok farklı şehirlerindeki sınıflardan katılacak olan solist ve koristlerimiz büyük emekler sarfederek, büyük bir özveriyle çalışıyor ve hazırlanıyorlar. Hocalarımız, ülkemizin tanınmış ve sevilen Sanatçıları; Çiğdem Gürdal ve Burhan Kul tarafından yönetilecek konsere herkesi bekliyoruz. Türk Müziği’nin usta elleri, ustalardan eğitim alan 100 kişilik dev koro, akustiği muhteşem bir kilisede ustaca sunulacak bir konsere sizleri de mutlaka bekliyoruz.
Bu tarihi bir kenara not alın ve 18 Mayıs akşamı: Evangelische Kirchengemeinde am Lietzensee, 14057 Berlin, Herbartstraße 4-6 numarada Saat 19:00’dan sonra birlikte olalım. Konserin başlama saati: 19.30. Paylaşarak müziğimizi, kültürümüzü dha geniş bir yelpazeye yayabiliriz, böylece hep birlikte daha çok büyürüz ve müziğimizi büyütürüz.
Haber ve Fotoğraflar/Hüseyin İşlek
ALMANYA
8 dakika önceGÜNCEL
1 saat önceGÜNCEL
1 saat önceGÜNCEL
1 saat önceGÜNCEL
1 saat önceGÜNCEL
1 saat önceALMANYA
2 saat önce