Avrupa’da hazır yemek satışları patladı

Avrupa’da hazır yemek satışları patladı

ABONE OL
15:17 - 18/11/2020 15:17
Avrupa’da hazır yemek satışları patladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Konserve yemekler ve dondurulmuş pizza gibi hazır ürünler Korona sayesinde patlama yaşıyor.

Sokağa çıkma yasakları, restoranların kapalı tutulması ve sosyal mesafeden kaynaklanan insanların hareket akanının kısıtlanması hazır yemek sektörüne çok iyi geldi. Kendileri rakam vermeseler bile bayiler mutlu: Bir sözcüye göre Buitoni, Wagner ve Maggi gibi markaların dahil olduğu Nestlé Group, ürün portföyünde satışlarda artış kaydediyor.

Mantı konserveleri ve her türlü çeşitli yemek ve hazır çorbalar çok revaçta. Bir sözcüye göre, klasik spagetti bolonese, pazar devi Unilever’de Pfanni ve Knorr gibi markalarla büyük gişe hasılatı yakaladı ve genel olarak satışları arttı. Pandeminin ilk haftalarındaki halkın depolama alışkanlığı (hamster) alımlarında, her şeyden önce müşterilerin daha sağlıklı yiyeceklere yönelik eğilime bağlı kaldığı görüldü.

Dünyanın dört köşesinden Avrupa’ya ulaşan bitki bazlı ürünler de büyük talep görüyor.

TOUREXPI tarafından geçilen Avrupa’da hazır yemek satışları patladı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Avrupa’da hazır yemek satışları patladı haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Avrupa’da hazır yemek satışları patladı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.