Aşının sayesinde İngilizlerin yaz tatili tamam!

Aşının sayesinde İngilizlerin yaz tatili tamam!

ABONE OL
12:51 - 06/03/2021 12:51
Aşının sayesinde İngilizlerin yaz tatili tamam!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bazı destinasyonlar, aşısı yapılmış İngiliz turistleri Mayıs ayından başlayarak kabul edecek.

Beceriksiz Alman Hükümeti´nin yarattığı akıl almaz duruma karşı korona virüse karşı aşılanmayı başarılı bir şekilde gerçekleştiren İngiltere Hükümeti, kendi vatandaşına yaz tatili yaşama şansını sağlamış durumda.

Buna karşın eskiden „dünya tatil şampiyonu“ sayılan Almanların bu yaz istedikleri şekilde tatil yapabilecekleri henüz belirsiz.

İsviçre´nin sda adlı haber ajansı tarafından yayınlanan haber göre Güney Kıbrıs, korona aşısı yapılmış olan İngiliz turistlerin 1 Mayıs tarihinden itibaren adaya giriş yapmalarına izin vereceğini duyurdu.

Güney Kıbrıs turizm bakanı Savvas Perdios´a göre AB´de resmen onaylanmış herhangi bir aşı yapılmış olan tüm İngiliz vatandaşları, adaya sorunsuz ve başka bir koşul aranmadan giriş yapabilecek.

İngilizler bu arada en çok Malaga, Alicante ve Mayorka Adası´na gitmek istiyor.

Bunun için Almanya´nın en çok Mayorka´ya turist taşıyan Eurowings havayolları, şimdi de İngiltere pazarına girerek İngiliz Mayorka turist akışından pay almak için şirket tarihinde ilk defa Birmingham ve Manchester´dan İngilizleri Mayorka´ya taşımak için hazırlanıyor.

Beceriksizliği tüm dünyayı şaşkınlık içinde bırakan Alman Hükümeti ise, insanları seyahat etmekten soğutmak için çağrı üstünde çağrı yaparak yapıcı düzenlemeler yapmaktan aciz görünmeye devam ediyor. (Tourexpi)

Resim: © AA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.