ALNIMIZ AÇIK YÜZÜMÜZ PAK

ABONE OL
14:12 - 30/08/2022 14:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Çok önceleri; Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde ağır suç işleyen kişilere kadılar verdikleri cezayı tescillemek için, bu gibi adi suçlara karışmış kişilerin kızgın bir demir ile alınlarını dağlarmış.

 

Alınlarında bu gibi izi olan suçlular,alınlarındaki bu iz görülmesin diye kafalarındaki sarığı kaşlarına kadar indirir veya sıkıca sararaktan başları hep önde konuşmaya özen gösterirlermiş.

 

Toplum böyle olan kişileri görünce bu bir pislik yapmış,buna karşı ihtiyatlı olmak lazım,aman dikkat edin diyerekten birbirlerini uyarırmış ve bu tür kişileri toplumdan dışlarlarmış.

 

Tabi bu sarık meselesi her zaman olduğu gibi bazen insanlar arasında yanlış anlaşılır,yanlışlıkla temiz insanlarda bu zan altında bırakıldığından onlarda başındaki sarığı çıkarır kardeşim ne diyorsunuz…

 

“Bizim Alnımız ak yüzümüz pak derlermiş.”

 

Bilindigi gibi bazı insanların adeta ardamarı çatlamışcasına ortalığa çarşaf çarşaf pislikleri serilmeye başlandı.Organize suç örgütü Sedat Peker bir yıldır pandora kutusunu açtı,hergün karşımıza matruşka gibi yeni bir şey çıkıyor.

 

Son bir haftadır AKP’li Cumhurbaşkanı danışmanlarının ve bazı milletvekillerinin ne kadar kirli işlere bulaştığını görüyoruz.

 

Bir halk nasıl soyulur, nasıl fakirleştirilir ve gelecek elli yılı nasıl elinden alınır ibretle bakın görün.

 

SPK eski Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Cumhurbaşkanı danışmanı Serkan Taranlıoğlu, TOBB Deniz meclisi üyesi Salih Orakçı, Gazeteci  Burak Taşçı  AKP Erzurum milletvekili  Zehra Taşkesenlioğlu iddaya göre milyon dolarlara varan rüşvet olayına karışıyorlar.

 

Zehra hanım attığı bir twet’de benim başı açık namahrem görüntülerimi yayınlıyolar diyor, yahu insan bu kadar mı pişkin olur.

 

Siz namusu kafadaki başörtü mü zanediyorsunuz? Sizin nahmahreminiz mi kalmış utanmadan çıkmış özelimi servis ediyorlar diyorsunuz.

 

Sizleri Can Yücele ve Neyzen Tevik’e havale ediyorum.

 

Ali Sönmez 

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.