*** Ali Kur’un verdiği ifadeleri yayınlandı

*** Ali Kur’un verdiği ifadeleri yayınlandı

ABONE OL
14:38 - 16/02/2009 14:38
*** Ali Kur’un verdiği ifadeleri yayınlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Ali Kur’un verdiği ifadeleri yayınlandı

Alman ”Bild am Sonntag” gazetesi, Paderborn kentinde öldürülen Kardelen Kıraç’ın (8) Türkiye’de yakalanan katil zanlısı Ali Kur’un (29) verdiği ifadelerden alıntılar yayınladı

Gazetenin haberinde, Kur’un ifadesinde, ”Kardelen’e karşı hiçbir şekilde cinsel tacizde bulunmadım. Cinayet iddiasını ve ortaya konulan delilleri de reddediyorum” diye konuştuğu belirtildi.

Kardelen’in cesedinin bulunduğu yerde kendi DNA’sına rastlandığını nasıl açıklayacağının sorusuna da Kur’un, ”Suçlamayı reddediyorum. Kaybolduğu gün evden dışarı çıkmadım” diye yanıt verdiği ifade edildi.

Paderborn kentinde yaşadığı günden bu yana Kardelen’i tanıdığını kaydeden Kur, ”Babası ve annesiyle fazla irtibatım olmamasına rağmen onu tanıyorum. Kardelen arada bir evimize gelirdi (…) Bizim çocuğumuz yok. Ben başını okşardım ve ona iyi davranırdım. Bayramlarda bizi ziyaret eder, ben de ona şeker verirdim” dedi.

Habere göre, Kardelen’in kaybolduğu 12 Ocak 2009 tarihinde evinde ve içkili olduğunu belirten Kur, Kardelen’in kaybolmasından 2 gün sonra Türkiye’ye gitmesini ise babasının ağır hasta olmasıyla açıkladı.

Kardelen’in cesedi 15 Ocakta Paderborn kenti yakınlarındaki Möhnesee gölünün kenarında bulunmuştu.

(A.A) Evren AYDEMİR 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.