DOLAR

32,5440

-0.03%
EURO

34,9295

0.09%
ALTIN(gr)

2.425,94

-0,16%
BİST 100

9645.02

-0,16%
Afyon ve Antalya iş dünyasında işbirliği

Afyon ve Antalya iş dünyasında işbirliği

ABONE OL
21:05 - 15/10/2020 21:05
Afyon ve Antalya iş dünyasında işbirliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya ve Afyonkarahisar Sanayici ve İş insanları Dernekleri arasında dostluk ve işbirliği kültürünü geliştirmek amacıyla işbirliği anlaşması imzalandı.

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (AFSİAD) arasında dostluk ve iş birliğine yönelik protokol imzalandı.

Antalya ve Afyonkarahisar iş dünyasının ekonomik ve sosyal dinamiklerine yönelik eğitim ve iş geliştirme konularında imzalanan protokol ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı ve AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın’ın imzalarıyla ANSİAD merkezinde gerçekleşti.

ANSİAD Başkanı Akın Akıncı, Afyonkarahisar’ın milli mücadelenin önemli aşamalarının sürdürüldüğü topraklar olması nedeniyle önemli bir kent olduğunu belirtti. Akıncı, şunları kaydetti.

‘’ANSİAD 30 yıllık bir dernek ve bizler bu sorumlulukla beraber iş geliştirme ve iş birliği bağlamında ortak paydada bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Globalleşmeden bahsederken önceliğimiz ülkemiz içinde kendi iş birliği kültürünü geliştirmek olmalı ve bu doğrultuda çalışmalar yapmak bizler adına önemli.”

ANSİAD ile birlikte güzel bir enerji oluşturmayı hedeflediklerini dile getiren AFSİAD Başkanı Kadir Sayın da, “Biz o enerjiyi ANSİAD’tan aldığımızı memnuniyetle belirtmek isteriz. Bir çatı altında buluşup çalışmalarımızı sürdürmek hepimiz için önemli. Doğru insanlarla, doğru iş birlikleriyle ilerleyebiliriz” dedi.

İmza törenine her iki dernek yöneticileri de katıldı.

 

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.