Münih Kitap Fuarı açıldı
Münih Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Merkez Camisi’nin organize ettiği 4. ‘Kitap Sergisi’ açıldı. Fuar, 3 Nisan’a kadar sürecek.
Münih Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Merkez Camisi’nin organize ettiği 4. ‘Kitap Sergisi’ açıldı. 3 Nisan’a kadar sürecek olan serginin açılış kurdelesini, Münih Başkonsolosu Mesut Koç, Yardımcı Konsolos Uğur Küçüker, Din Hizmetleri Ataşesi Kuddusi Uysal ve DİTİB Sosyal Dayanışma Merkezi (ZSU) İşletme Müdür Yardımcısı Ekrem Çeşen kesti. Sergide, Başkonsolos Mesut Koç’a ve Yardımcı Konsolos Uğur Küçüker’e kitap hediye edildi.
Sergiyi organize eden DİTİB Sosyal Dayanışma Merkezi (ZSU) Güney Bavyera Temsilcisi Önder Yıldız ise sergide Türkçe ve Almanca iki binin üzerinde kitap bulunduğunu hatırlatarak, Sergimizde sadece dini kitaplar değil, en son çıkan güncel yayınlar, çocuk kitapları ve Almanca kitaplar da bulunmaktadır. Ayrıca, tüm hac ve umre malzemeleri de bulunuyor. Tüm Münihliler’i sergimize bekliyoruz dedi. Sergi, her gün saat 10 ile 20 arası açık olacak.
Schanzenbachstrasse 1 numaradaki DİTİM Merkez Camisi konferans salonunda sergiye Münihliler ilk gününde çok yoğun ilgi gösterdi.
ha-ber.com/Ahmet İNCEL / MÜNİH
ALMANYA
Az önceDÜNYA
Az önceAFRİKA
Az önceGÜNCEL
Az önceALMANYA
11 saat önceALMANYA
12 saat önceALMANYA
12 saat önce