Berlin’de “2025 Aile Yılı” Kapsamında Aile İçi İletişim Semineri Düzenlendi

Berlin’de “2025 Aile Yılı” Kapsamında Aile İçi İletişim Semineri Düzenlendi

ABONE OL
20:23 - 27/11/2025 20:23
Berlin’de “2025 Aile Yılı” Kapsamında Aile İçi İletişim Semineri Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin’de “2025 Aile Yılı” etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Kentte engelli ve özel ihtiyaç sahibi bireylere danışmanlık ve destek sunan MİNA Derneği, merkezinde düzenlediği Aile İçi İletişim Semineri ile ailelere yönelik önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Programda, T.C. Berlin Büyükelçiliği Müsteşarı Gökhan Duman da yer alarak kısa bir konuşma yaptı. Duman, MİNA Derneği’ne teşekkür ederek, aile içi iletişim konusunda profesyonel destek almanın daha güçlü aile bağları ve sağlıklı bir toplum için kritik önem taşıdığını ifade etti.

Semineri veren Uzman Klinik Psikolog Fatoş Kizir, aile bireyleri arasında sağlıklı iletişim kurmanın yollarını, çocuk ve gençlerle doğru rehberlik yöntemlerini, eşler arasındaki iletişim dinamiklerini ve aile yaşamını kolaylaştıran pratik bilgileri katılımcılarla paylaştı. Etkinliğin sonunda soruları yanıtlayan Kizir, MİNA Derneği’ne ve seminerde yer alan katılımcılara teşekkür etti.

Haber ve Fotoğraflar: Hüseyin İşlek

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

sendigital.us
sendigital.us