‘İsrail’e Saldırmayı Deneyen Çok Sert Karşılık Görür’

‘İsrail’e Saldırmayı Deneyen Çok Sert Karşılık Görür’

ABONE OL
14:24 - 08/01/2020 14:24
‘İsrail’e Saldırmayı Deneyen Çok Sert Karşılık Görür’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İran’ın Amerika üslerine yönelik saldırısının ardından açıklamalarda bulundu. Netanyahu, İsrail’in Amerika’nın yanında olduğunu söyledi ve “Her kim bize saldırmayı denerse çok sert karşılık görür” dedi.

Netanyahu, Amerika Başkanı Donald Trump’ın arkasında olduklarını söyledi ve Trump’ın sergilediği tavır nedeniyle takdirleri hak ettiğini belirtti. Netanyahu, ABD Başkanı Donald Trump’ın kararlı şekilde hareket ettiğini söyledi.

İran Devrim Muhafızları, sabaha karşı Irak’taki Amerika üslerine düzenledikleri hava saldırısının ardından yaptıkları açıklamada İsrail’i hedef alan ifadeler de kullanmıştı.

İran Dini Lideri Ali Hamaney de bugün yaptığı konuşmada Amerika ve İsrail’in İran’ın düşmanları olduklarını dile getirmişti.

 

Amerika’nın Sesi tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak haber sitelerinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.