Yunanistan’ın gözü Suudi Arabistan’da

Yunanistan’ın gözü Suudi Arabistan’da

ABONE OL
14:24 - 02/11/2021 14:24
Yunanistan’ın gözü Suudi Arabistan’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Yunanistan ile Suudi Arabistan ilişkileri altın çağını yaşıyor.

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Mitsotakis, Suudi Arabistan’a yaptığı resmi ziyarette yatırım ve turizm alanlarında ikili işbirliğini geliştirmek için Yunanistan’ın hazır olduğunu vurguladı.

Yunanistan’a yatırım yapmak isteyen Suudi iş adamları ve Suudi Arabistan merkezli Yunan girişimcilerle de bir araya gelen Mitsotakis Suudi Arabistan’ın turizm hamlesini desteklediğini söyledi.

Suudi Arabistan ziyareti kapsamında Riyad’da düzenlenen “Geleceğin Yatırım Girişimi” konferansına katılan Mitsotakis, Yunanistan’ın Kovid-19′ sürecinde eşi görülmemiş koşullar altında çok çalıştığını söyledi.

Geleceğin en lider sektörlerinden birinin turizm olduğunu ve daha da yüksek standartlarda konaklama tesislerinin yaratılmasına katkıda bulunacak küresel yatırımcıları cezbettiğini söyledi. Mitsotakis, bu doğrultuda Yunanistan’ın bilgi birikimini paylaşabileceğini ve Suudi Arabistan’ın misafirperverlik alanında “büyük şeyler” başarabileceğini söyledi.

“Bu nedenle, çeşitli yatırım türlerinde beklentilerini araştıran Suudi Arabistan ile bilgi birikimimizi paylaşabileceğimiz turizm gibi başka bir olası işbirliği alanı var” Resim: © AA

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.