Yunan bakan iddialı: Bu kış otelleri dolduracağız!

Yunan bakan iddialı: Bu kış otelleri dolduracağız!

ABONE OL
12:59 - 14/10/2021 12:59
Yunan bakan iddialı: Bu kış otelleri dolduracağız!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

“Yunan turizmi otomatik pilotta değil. Geçen yıl da değildi. Pandeminin ortasında büyük çabalar sarf edildi, çok çalışıldı“ dedi.

Kikilias, Yunanistan’ın şu anki olumlu turizm rakamlarının otelciler, ulaşım hizmetleri sağlayıcıları, turizm profesyonelleri, havayolları ve tur operatörleri tarafından yapılan çalışmaların, ziyaretçilerin tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinin ve sunulan sürdürülebilir turizm ürününün birleşik bir sonucu olduğunu söyledi.

Yunan bakan aynı zamanda Yunanistan’ı bir kış ve bahar destinasyonu olarak tanıtmayı amaçlıyor. Bu konu ile ilgili iki kampanyanın ilki Kasım, Aralık ve Ocak’ta, ikincisi ise birçok paket tatilin satın alındığı ilkbahar başlarında – Şubat ve Mart’ta – gerçekleştirilecek.

Burada özellikle pandemiden etkilenen otel işletmelerin desteklenmesi hedefleniyor. Bunun yanında yine özellikle yıl boyu turizmi ön plana çıkarmak, şehir tatilini ve daha az bilinen destinasyonları teşvik edilmek isteniliyor.

Yunan bakan, 16 Kasım’a kadar Korfu, Atina, Girit, Selanik ve Rodos’a yapılan rezervasyonların yanı sıra devam eden kruvaziyer faaliyetlerine atıfta bulunarak yaz dinamiğinin hala güçlü olduğunu ve otellerin doluluk oranlarının yüksek olduğunu doğruladı.

Kikilias, yaptığı açıklamada bakanlığın mevcut turizm stratejisinin dört sütuna odaklandığını söyledi: “altyapı, kriz yönetimi, hizmetlerin dijitalleştirilmesi ve eğitim ve beceri geliştirme” olduğunu, ilerisi için ülkenin turizm ürününün etkin tanıtımı için koordinasyon ve odaklanmanın gerekli olduğunu ekleyerek, iyimserliğini dile getirdi. Resim: © Public Domain

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.