Yön Medya iletişim alanında farklı olmak istiyor

 Yön Medya iletişim alanında farklı olmak istiyor

ABONE OL
20:04 - 15/10/2020 20:04
 Yön Medya iletişim alanında farklı olmak istiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Dört milyona yakın insanımızın yaşadığı Almanya ve bunun 1 milyonun yaşadığı Kuzey Ren Vesfalya Eyaletinde Türkiyeli yeni bir Medya kuruluşu daha yayın hayatına başladı.

Köln yakınlarındaki Grevenbroich şehrinde kurulan Yön Medya geleneksel medyanın güç kaybetmeye başlamasıyla birlikte haberciliğin yön değiştirdiği bu sektörde iyi çalışmalara imza atmak için çalışmalarına başladı.

Yön Medya Başkanı Hasan Subaşı şu ana kadar olan çalışmalar hakkında şunları söyledi; ‘‘Tek amacımız tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte özveriyle gerçek bilgi ve haberi izleyicilere ulaştırmaktır. Dijital iletişim teknolojilerini kullanarak yaptığımız çekimleri Sosyal Medyada ve youtube`deki kanalımızda izleyicilere ulaştırıyoruz.

Geleneksel ve yandaş medya her ne kadar piyasayı kontrol etse de krizdedir ve sorunları derinleşmiştir. Onların yaptığı manipülatif haberlere artık çok az insan inanıyor. Demokrat, human ve seküler insanlar artık alternatif bilgi ve haber kaynaklarına daha fazla yönelmeye başlamışlardır. Güç ve tiraj kaybeden bu medyaya karşı alternatif olmak içinde önce inandırıcı olmanız ve demokrat kesimden destek görmeniz gerekiyor ‘‘ dedi.

Yön Medyanın sloganı kolektif emek, kalite ve yeniliktir

Yön Medya yayın politikası olarak çok yönlü çalışmak istiyor. Sadece Türkiye ağırlıklı değil Almanya’daki sorunlara da kulak vermek, buradaki insanlarımızın ırkçılık, ayrımcılık, işsizlik, eğitim gibi önemli sorunlarında onlara destek vermek, yapacağı yayınlarla kamuoyunda tartışma platformu açmak istiyor.

Yön Medya, TV programları, reklam filmleri, belgesel filmler, şirket ve işyerleri için tanıtım filmleri üzerine çalışmalar yapmakta olup kolektif emek, kalite ve yeniliklerle gündem yaratmak istemektedir.

Yön Medyanın önemli çalışanlarından, yöneticilerinden Foto Gazeteciliğini Türkiye’de öğrenen Mesut Kabakçı ‘da Yön Medyanın çalışmalarını kısaca şöyle özetledi; ‚ ‘‘Yön Medya Ekibi olarak, konserlerde, doğum günlerinde, eğlencelerde şirketler ve işletmeler için de tanıtım çekimleri yapıyor, videolar hazırlamaktayız.

Müzisyenler ve yetenekli kişiler bize başvurup kısa müzik videoları hazırlatıp, reklam çekimleri de yaptırabilirler. Yine, Televizyonlar için paket çekim ve canlı yayın ve insanları aydınlatıcı belgeseller için çekimler yapabiliriz. Internet TV’ler, Youtube kanalları için de paket veya canlı yayın çekme imkanlarımız var.

Dernekleri ve faaliyetlerini tanıtmak, duyurmak istiyoruz. Kültür ve eğlence gecelerinde, panel, söyleşi ve dinleti gibi etkinliklerde ve kına gecelerinde çekime hazırız.  Yönümüz doğruluktur. Eyaletimiz ve tüm Almanya’daki Demokrat kişi ve kurumlardan, canlardan destek bekliyoruz. Aşk ile kalın‘‘ dedi.

Yön Medya Yönetimi şu kişilerden oluşuyor; Yayın Kurulu Başkanı Hasan Subaşı, Yön Medya Derneği Başkanı Müslüm Polat, 2. Başkan Mesut Kabakçı, Sayman, Ahmet Şahin, Genel Sekreter Mahmut Gül.

ha-ber.com/Mehmet Tanlı

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.