YENİ MANDACILAR

ABONE OL
14:54 - 28/12/2020 14:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

CHP’li bir vekil, TBMM kürsüsünde konuşuyor. Heyecanlı ve sinirli…

Kendince iktidara muhalefet yapmakta…

Sert konuşmasının nedeni seçmenlerine, özellikle de kendini vekil listesine yazan genel başkanına beğendirmek. “Bak, bizim vekil nasıl da sert yüklendi iktidara.” dedirtmeye çalışmakta.

Vekilin adı: Turan Aydoğan…

O da Demirtaş özgürlükçülerinden… Memleketin en önemli sorunu ona göre Demirtaş’ın özgürlüğü… Varsa yoksa Demirtaş…

“Demirtaş’ı serbest bırakmazsanız size para vermezler, aç kalırsınız.” demekte vekil. Vekil Efendi’nin umudu Batı ülkelerinden alınacak borç… Ülkemizin kalkınması için başka bir çözümü yok! Avrupa’nın gücüne tapınmakta. Demirtaş’ı bırakırsak borç alabilirmişiz. Yoksa aç kalırmışız. Vay be, ne vekilmiş? İnsan sormadan edemiyor: “Bu vekil, Brüksel’den mi seçilip TBMM’ye girdi?”

Vekil, kürsüde kükrüyor. Elindeki Avrupa sopasını millete sallayarak tehdit ediyor halkı.

“Aç kalacak” olan kim? Türk halkı…

Aç bırakacak olan kimler? Avrupalı emperyalistler…

Neden?

Bölücü terör örgütünün üyesi olarak yargılanan birini, salıvermek istemekte Avrupa. Türkiye’nin bölünüp parçalanması dün olduğu gibi bugün de umurlarında değil. Zaten bu, onların öteden beri amaçları…

Vekil, dünün mandacıları gibi… Emperyalistlerin korumasından başka bir çözüm bulamıyor. Çünkü halka inanmıyor, halka dayanmıyor.

İlk başta heyecan ve sinirini görünce milletin çıkarları için emperyalistlere kükreyeceğini sanıyor insan. Oysa emperyalistler adına millete kükreyip tehdit etmekte Bay Vekil.

İşin en acı yanı ne, biliyor musunuz? Mandacılığa, emperyalizme uşaklığa karşı kurulmuş bir partinin vekili olması… Yani tam bağımsızlığı yaşam biçimi yapmış Atatürk’ün kurucusu olduğu partide bulunması.

CHP’de mandacılar, emperyalizmden umar bekleyenler partiyi ele geçirirken Kemalistler kapı dışarı edildi. Böyle bir durumdan sonra ne bekliyoruz ki?

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.