*** ”Yasin Öztekin, ilk onbire girme yolunda”

*** ”Yasin Öztekin, ilk onbire girme yolunda”

ABONE OL
22:10 - 06/08/2009 22:10
*** ”Yasin Öztekin, ilk onbire girme yolunda”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

”Yasin Öztekin, ilk onbire girme yolunda”

Almanya’nın önde gelen spor dergilerinden Kicker, 1. Lig (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund ile 2012 yılına kadar sözleşme imzalayan ve ”çok yönlü bir yetenek” olarak nitelendirdiği Yasin Öztekin’in ilk onbirde yer alabileceğini yazdı

”Çok yönlü yetenek Öztekin ilk onbire girme yolunda” başlığıyla dergide yer alan haberde, Yasin’in antrenmanlar sırasında hem sol, hem sağ tarafta savunmada, orta sahada ve forvet olarak bile oynayabileceğini ispatladığı belirtildi.
    

Teknik direktör Jürgen Klopp’un, bir sürpriz yaparak hafta sonunda başlayacak Bundesliga karşılaşmalarında Yasin’i ilk onbirde sol tarafta defans oyuncusu olarak oynatabileceği görüşüne yer verilen haberde, Yasin’in amatör lig takımlarından ASC 09 Dortmund’a karşı oynadığı hazırlık maçında savunma oyuncusu olmasına rağmen 2 gol attığına ve 2 golün de asistini yaptığına dikkat çekildi.
    

Yasin de, ileriye yönelik ani ataklar yapabildiği için defanstaki pozisyonunun hoşuna gittiğini belirterek, ilk onbirde yer alması durumunda rüyalarının gerçek olacağını söyledi.

(A.A) Evren AYDEMİR 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.