Yaratıcı olmayan tur operatörlerinin yerini kreatif şirketler alacak

Yaratıcı olmayan tur operatörlerinin yerini kreatif şirketler alacak

ABONE OL
17:30 - 04/03/2021 17:30
Yaratıcı olmayan tur operatörlerinin yerini kreatif şirketler alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kapadokya ve Kuşadası’ndaki Suhan otellerinin sahibi ve uzun yıllar Türkiye´ye yüksek sayıda üst düzey kültür turistini getiren Can Öğütçü: “Gelecekte yaratıcı olamayan büyük tur operatörleri yerine kreatif orta boyutlu, dinamik, hızlı karar veren ve müşteri odaklı çalışan, müşterisini birebir ve yüzdeyüz tanıyan tur operatörleri kazanacak!“ dedi.

Öğütcü, Almanca konuşan seyahat acenta temsilcilerine yaptığı görüşmede şu açıklamalarda bulundu:

Bu sonbahar aylarından itibaren Almanca konuşulan ülkeler için iki farklı programı hazırladığını ve Avrupa’daki ortaklarına sunduğunu bildiren Öğütçü, “yeni lifestyle yaşam trendlerini sanat ve kültür ile harmanlayan programlar yarattık. Programlarımız çok beğenildi. Eylül sonundan itibaren Kuşadası’na ilk müşteriler gelecek. Avrupa’daki partner şirketlerimizden çok olumlu geri dönüşler aldık“ dedi.

Öğütçü sözlerine şöyle devam etti: “Ülkemiz Korona sonrası tatil için çok geniş imkanlar sunuyor. Bu bilinç ile deneyimli ekibimiz ile uzun bir çalışma gerçekleştirdik. Yerli ve yabancı rehber, seyahat acentası, sosyolog ve sağlıkçılar ile bir araya geldik. Korona sonrası muhtemel müşteri taleplerini masaya yatırdık. Bu çalışmanın neticesinde Almanya pazarı için çok özel iki program oluşturduk. Tüm hizmeti kendimiz vereceğiz.” (Tourexpi)

Resim: © Tourexpi

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.