WeBee ile LookBook Holiday’den Stratejik İşbirliği

WeBee ile LookBook Holiday’den Stratejik İşbirliği

ABONE OL
14:40 - 14/04/2021 14:40
WeBee ile LookBook Holiday’den Stratejik İşbirliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

20’yi aşkın ülkede temassız otelcilik ve müşteri deneyimi sunan, Türkiye’de alanında Pazar lideri konumunda bulunan WeBee misafir etkileşim platformu “#LookBookHoliday, Türkiye’deki ticari ismi “Mallı Turizm & Seyahat Tic. Ltd. Şti” ile bir A grubu seyahat acentası ile stratejik bir işbirliğine imza attı.

Kurulan işbirliği ile ilgili her iki firmada ortak hedeflerinin hem LookBook Holiday portföyünde olan otellerde konaklayan misafirlerin tüm aşamalarda deneyimlerini iyileştirmek hem de otelcilerin misafirleri ile olan iletişimlerini, pazarlama kampanyalarını ve günlük iş akışlarını dijitalize ederek hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu belirtti.

Gerçekleştirilen işbirliği ile ilgili Lookbook Holiday Kurucusu, Murat Mallı şunları kaydetti “LookBook Holiday olarak uzun süredir özellikle sektördeki yatak bankaları ile olan iş birliğimizde, kontratlı konaklama tesislerimizi, teknolojideki yeni trendleri şirketimiz çatısı altında buluşturarak güçlü bir entegrasyon çeşitliliği sağladık.

Şimdi WeBee ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği ile özellikle kontratlı otellerimizin misafirlerinin tesisin tüm – imkanlarına cep telefonlarından ulaşabilmesini ve misafirlerimize daha geniş seçenekler sunabilmeyi hedefliyoruz. Bu şekilde iki firmanında , sektör içerisinde genişlemesini ve portföyümüzdeki otellerin misafir deneyimleri ve iş akışlarına değer katmayı hedefliyoruz. ”

WeBee Kurucu Ortağı Dr. Özgür Zan ise konu ile ilgili olarak “LookBook Holiday’in sektördeki tecrübesini WeBee’nin misafir deneyim platformu ile birleştirdiğimizde büyük başarılara imza atacağımıza eminiz. Her iki köklü kurumun dijitalleşme konusunda aynı vizyona sahip olması nedeniyle, stratejik işbirliğimizin ülkemiz turizmine önemli değer katacağını öngörüyoruz. Kendilerine çok teşekkür eder, hayırlı olmasını temenni ederiz.” açıklamasında bulundu. (Lookbookholiday)

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.